jobb och snö.

Ja, inte hade våren tänkt att komma ännu tydligen och min trench får hänga kvar i garderoben. Fan. Jag vill ju använda den. =) Nåja istället fick jag jobba med alla vårkläder och hoppas att våren kommer snart.
Men idag var ändå en ganska bra dag, men lite halv seg sådär. Därför så piggade det upp med att tänka att man faktiskt får dubbelt betalt. Det tackar jag för. Blev även väldigt glad när vi hade stängt och skulle gå, då frågar Maria om jag ville byta tider med henne. Alltså istället för 10-19 så 12-19. Man kan säga att jag tackade ja ganska fort så hon inte skulle ändra sig. Haha. Så sjukt skönt att få lite sovmorgon. I need it. Sedan onsdag är man ledig. Hur underbart är inte det? Men annars jobb hela veckan.
Troligen bokas Magaluf resan på onsdag också. Fantastiskt med en utlandsresa i sommar. Det var ju så sjukt roligt förra sommaren =) Så nu blir det till att boka. =) Hoppas du blir glad nu Rosie haha! =)
Men nu ska jag träffa Victor iallafall, honom har jag inte träffat sedan i torsdags eller något sådant. Vilket är väldigt ovanligt när det gäller oss och båda faktiskt är hemma. Men ibland behövs det också såklart.
Längtar som tuuusan till onsdag = håkans nya skiva! Guld guld guld. Samt lön. Haha. Nåja just nu väger faktiskt skivan mer känner jag.

jag tar den i hemlighet, och tillsammans, flyger vi söder ut...


Kommentarer
Postat av: Emilia

Näääää, du får inte åka till Magaluf din lilla skit haha.. Inte utan mig i resväskan :P ÅÅÅÅÅÅÅååå JAG VILL OCKSÅ!! Ge mig pengar :P

Postat av: Rooosie!

Jaa jag blir skit glad =D Wiii!! Kommer inte bli likadant utan dig ju, nakenfis HAHAHAHA!

2008-03-25 @ 13:53:05
Postat av: angelique

Emilia: haha :D nu får jag uppleva era gamla minnen, dock under säsong :D självklart får du åka med i resväskan! ;) haha

Rosie: Haha bra för det blir jag med :D nää jag vet, inte utan "våra" tidiga mornar. Inge lugn och ro utan mig :D hahaha

2008-03-25 @ 22:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback