jag är så upptagen.

Tydligen. Det känns inte alla gånger som det, men när man ser vilket datum senaste inlägget är skrivet så vet man. Jag har jobbat nu tisdag-torsdag. Varav onsdag i haninge, vilket var roligt speciellt för omväxlingens skull. Två trevliga tjejer jobbade jag med också.
Igår på jobbet så bestämde jag mig för att köpa en jacka. En trench, svart. En tidlös sådan. Men hade nog absolut inte köpt den om jag inte vunnit säljtävlingen vi hade och jag fått 500kr att handla för. Så jag betalade bara 279kr efter rabatter och allt. Perfekt. =) Så nu har jag den att slita ut i några år.
Och eftersom jag har jobbat har jag inte haft tid att träna. Vilket känns riktigt piss och jag känner mig mer än tjock. Så jag fick arslet ur vagnen idag och tränade framför tvn och I huvudet på Gynning som mamma så snällt spelat in åt mig förra veckan. =) Och eftersom att jag är sååå upptagen så har jag ju då inte hunnit se det..... Haha. Ironiskt alltså.
Fast på morgonen eller snarare hela förmiddagen tillbringade jag på Salong Adam och Eva, där Havanna jobbar. Fix och trix inför hennes Gesällprov. Vilket betyder färgning och prov av uppsättning. Båda delar blev såklart tipp topp. Vad annars? Så nu har jag ingen ful utväxt i håret längre. Såå skönt! Och uppsättningen kommer bli perfekt. Så jag är super nöjd och pank.
Kanske kommer en bild när jag är mindre irriterad på min uuuunderbara dator, som är sveriges segaste. Måste nog formatera om den både en och tre gånger.
Så later med bild av jackan och håret då.
Nu, vänner på ingång i mitt rosa playstation. =)

kärlek är ett brev skickat tusen gånger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback