blandade känslor.

Vet inte vad det är men idag har jag känt mig lite konstig. Kan inte sätta fingret på det eller så men konstig är mitt ord. Varit jätte glad så länge solen har varit framme iallafall men fram mot kvällen så blev jag grinig och trött. Hm. Jag är inte van vid att vara ledig och vakna så där lelös som man kan känna ibland. Trodde verkligen inte jag skulle ta mig upp. Men utvilad var jag iallafall och det är skönt.
Idag har det varit "ärendenas-dag" har haft lite smått och gott att pyssla med. Men nu sitter jag helt ensam hemma och myser. Ska snart gå ner och sätta mig i vardagsrummet med massa tända ljus och njuta av godiset jag köpt. Haha. Tjockis som man är. Men jag gillar det ändå.
Victor är nämligen ute på krogen med sina vänner och jag har match imorgon och ska för den delen ut imorgon istället så jag blev hemma. Och familjen min + farmor och plastfarfar är som tidigare nämnt nu på Sound of music musikalen. Och den där brodern jag har han är tydligen på filmkväll hos någon kompis. Tror inte det har hänt på jätte länge att jag är helt ensam hemma, men nu är det så. Skönt.
Färgade håret på Victor också. Haha stackaren. Gick inge vidare eftersom att i alla slingförpackningar fast endast borstar att använda och inga mössor. Vart är mössorna!? Och självklart blev det ju inte bra. Så jag i stressen åker till ICA och köper en brun färg. Som då såklart blev röd!?! Hm. Det var inte riktigt i planerna. Men helt illa såg det inte ut, bättre än det blonda iallafall. Men det måste ju varit pga den konstiga blonda färgen att det blev så och att vi färgade direkt efter. För rött var inte resultatet som visades på förpackingen. Nåja, vi får göra om det. Igen.
Tänk att ett år går så fort. Sälen för prick ett år sedan. Vid det här laget hade jag jobbat mina två första dagar där och genast börjat komma in i gänget. Men det är ju ändå ett år sedan.. Can´t belive it.
Men imorgon är det match, restaurang besök och utgång. Ser verkligen fram emot morgondagen. Tror att det kan bli en riktigt skojig dag! =) Förhoppningsvis med vinst i bagaget också. Eller vad tror ni? =)
Nu, mys med cola och godis påsen och glo vidare på lets dance.

image599

det gör inte ont om det piskar ett regn eller bränner en sol...

Kommentarer
Postat av: stina

jag får gåshud av att bara tänka tillbaka på sälen, fatta att det är ett helt år sedan :/ galet! :)

Postat av: Emelie

Haha,, jag är också grinig hela tiden på kvällarna. Värsta hemskt.

Tänkte gå ut med er ikväll först, men jag tror jag måste spara lite pengar tyvärr:( Trååk. Hoppas ni har kul iallafall!

2008-03-08 @ 16:05:27
URL: http://eemeliee.blogg.se
Postat av: angelique

stina: jaa samma här! det är läskigt va tiden går fort!

emelie: jaa usch hatar det verkligen, finns det inga botemedel? synd att du inte följde med hade varit kul faktiskt :)

2008-03-10 @ 18:17:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback