trött.

Ja, med en trött och sarjad själ går jag nu och knyter mig. Tidigare än min farmor någonsin gått och lagt sig. Tur att jag är som mormor för Robin då, det lilla lammköttet.
På tal om honom trodde vi att vi lyckats klara oss utan en bild på oss två på midsommar, icke. Kaisa får guldstjärnan att fånga oss två på bild. Ingen vacker syn som vanligt och jag hade glömt att kortet var taget fram tills jag fick syn på det. Jävlar. Nåja, varje gång Robin, varje gång. Det slår aldrig fel.



Slutet på Robins fartfyllda dag också. Spritflaskan han håller i har han och Tim varit duktiga att hjälpas åt med under dagens/kvällens gång. Syns det?
Vi har en bild vi faktiskt blivit bra på båda två, samtidigt. Hur det kom sig vet ingen. Det kan nog inte ens en forskare luska ut. Men inget att skratta åt på den iallafall. Men annars är allt som vanligt. Nya bilder på fredag och lördag va?
Har faktiskt kollat på film nu ikväll med mamma och pappa, det är inte varje dag det händer. Men bäst man passar på pappa är bara hemma i drygt två veckor till nu.. Vi såg på Happy Feet. Så himla söt film! Har sett den förr men den är värd att ses igen.
Nu tar jag min trasiga själ och drar mig mot sängen och fotbollen. Snart är det helg.

se dig för lillebror, här kommer lyckan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback