snart så.

Är det midsommar. Och jag har hållit på att fixa musiken hur länge som helst tror jag. Suttit här hela kvällen känns det som. Det har jag nog också. Hann knappt gå och ta en kopp te haha. Har fortfarande ont i halsen och börjar bli lite hes men fan det ska gå över alltså. Skiter i det på midsommar. Haha. Kommer bli så himla kul!
Har lämnat ut lapparna nu till dom närmaste grannarna. Får se om vi får några klagomål men det tror jag inte. Har alltid annars varit lugnt.
Men bara 3 dagar kvar att jobba. Eller aa 2 och en halv. Och på torsdag ska jag in till stan direkt efter jobbet med Rosie en sväng. =) Sen akut hem för att fixa och dona!
Fetto Robin och jag smsar alltid väldigt mycket när vi jobbar, allt mest för att få tiden att gå och oftast om helt oväsentliga saker. Men kul är det. Bland annat om hur sjuka arbetskollegor man har. Och jag har en som verkligen tar priset. Han är på riktigt störd i huvudet.



Här har vi honom, Peter i egen person. När man är vid produktionen och alla maskiner måste man ha keps på sig för att det är "rena zoner" och han självklart glömde sin på fika rummet som alltid så han gjorde en egen av en 1000grams kaffe påse. Snyggt va? Så ser man pappa till vänster och en till Peter till höger som jag jobbar mycket med för att lära mig maskinen jag ska ha sen.
Lovar att man haft ett par skrattattacker med honom på fikarasterna. Herregud.

Kanske ska åka till Eskilstuna och/eller Sundsvall för att glo på Håkan Hellström också. Men får se hur det blir med dessa resor, men vore fantastiskt kul! =) Kanske får ressällskap av
Emelie till sundsvall i sådana fall också. Vore jätte kul! Så kan vi bo hos min farmor då också. As skönt.
Nej nu fotboll och sova.

men det var bara något som kom över mig när jag gick gatan fram...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback