så onsdag.

Och jag är stört trött. Sveriges match igår tog på krafterna. I och för sig var det en väldigt tråkig match, dock som alla andra matcher så kommer dom igång när målen trillar in. Och jag behöver väl inte yttra mig om hur snyggt Zlatans mål var? Det gick inte att undvika plus att alla pratar om det och medierna har sagt och skrivit det överallt. Så det så.
Jag har iallafall känt mig extreeemt snygg hela dagen idag. Mina arbetskläder är inte att leka med, såå girlie och jag passar inte i keps men har det ändå eftersom jag måste. Och skor med stålhetta ska jag nog föreslå på krogen. När jag kom hem var det bara att byta om igen. Har inte vant mig ännu vid gröna träningsoveralls byxor men det kommer väl till helgen då hela jag kommer vara grön (inte av gräsfläckar dock). På med dom iallafall och världens bästa tröja som är funkar till jobbet som värme och även fantastiskt skön att vara ute och gå i när det inte är 25+ grader, en Viksjö tröja jag fick av bästa vännen Fetto Robin. Jag kommer tacka dig i all evighet för den tröjan ska du veta. Den är självklart på tok för stor för mig men som att jag bryr mig, den är så skön att slappa runt i.
Och inte att tala om frisyren sen, man har ju snyggaste håret efter man burit keps hela dagen, platt som en pannkaka och en knut i bak på det. Jag lovar att jag var snyggast idag. Så har jag känt mig iallafall.
Hur har ni känt er idag?

Mensvärken smyger sig på och ikväll är det fotboll, så det blir fortsatt mjukisbrallor och känna sig lagom skön.
På tal om fotboll missar jag självklart Sveriges match mot Spanien på lördag pga egen match i Eken cup. Jag är måttligt glad över detta. MEN är dock väldigt glad åt att jag får dit Fetto Robin och Tim en sväng. Svek mig förra året så det är dags nu. Och framför allt nu när jag inte känner mig så hemma. Haha.
Lyckopiller idag, Håkan Hellström och Fetto Robin. You make my day!

 

det som är skrivet är skrivet och livet är livet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback