på jobbet.

Återigen måndag och jobb. Men jag var faktiskt inte alls så trött som jag trodde när jag vaknade, istället hade jag en sprängande huvudvärk. Det tackar vi för. Eller inte. Men upp kom jag utan problem och har inte varit jätte trött på jobbet som jag brukar. Skönt faktiskt.
Sitter på jobbet nu, men har väl gjort ungefär inget så tänkte kan väl lika gärna blogga när maskinerna står och går =) Är nu bara 2 timmar kvar att jobba, skönt att åka hem sen. Då jag troligen ska skjutsa min bror till siba för han skulle köpa något och sedan titta på fotbollen med Jimmy och efter det åka på deras sista korpen match. Självklart ska jag med och heja. Vad annars?
Fick även höra av Fetto Robin att Cissi ligger på sjukhus... Stackarn. Hade åkt in igår och nu visste han inte hur hon mådde, men något i form av halsfluss, magsjuka och 40graders feber. Det hade hon redan dagen innan hon tog studenten i fredags också. Usch inge kul alls. Hoppas hon slipper ligga där så länge. Var ingen rolig lunch-nyhet alls.
Men kom på att veckan i sig kommer bli jätte bra. Dock ingen träning imorgon som jag trodde. Attans. Men får försöka träna själv =) Det är fredagen den 13e den här veckan och det hade jag glömt bort, och det är ju MIN fredag. Självklart uppträder min man, Håkan H, på gröna lund då. DET kallar jag lycka! Det är verkligen min fredag.
Och Eken i helgen, kan inte bli bättre.
Nu ska jag fika.

för jag älskar ingen alls, sånt där är slöseri med tid...

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag har ångrat mig.. det rosa jag gjorde blått vill jag nu ha svart :P.. tänker dock inte ändra förrns du sagt ditt ;)

Postat av: angelique

cissi: hehe okej, gör som du vill :P dock syns inte designen här på jobbet :S undrar varför...?

2008-06-10 @ 08:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback