måndag och tankar.

Då var det måndag igen och jag sitter på jobbet och väntar på att kaffet ska rostas klart så vi kan sätta igång. Blir en mjukstart såhär i början av veckan. Eftersom jag har så rackarns stressigt annars? Eller inte.
Skönt att the big boss är tillbaka så jag slipper ta hand om alla samtal jag ändå inte kan svara nå vettigt på. Så vi får väl se vad denna dag har att bjuda på. Förmodligen inget roligt.

Har mycket tankar som springer runt i huvudet nu. Så mycket som händer på en gång att jag knappt hänger med. Och pappa åker om en och en halv vecka också, det börjar jag inse mer och mer. Vet inte hur jag känner riktigt.
Jag är väldigt lätt att ha och göra med faktiskt. Fast lika mycket som man kan läsa mig som en öppen bok, kan jag vara lika hemlighetsfull som gravarna i Egypten. Det är olika det där. Jag väljer mina tillfällen för vad som är lämpligt.
Nåja, nog pratat om det, hela dagen kommer iallafall gå åt att få ordning på mina tankar om allt.
Veckans happening, tatuerar mig på fredag! =) Lillebrorsan ska vara med också, äntligen sällskap när jag tatuerar mig. Haha. Vet dock fortfarande inte hur den kommer se ut eller vad den kommer kosta. Det blir nog en stor överraskning. Jag längtar iallafall. Skönt att ha lite längre helg också.
Kul att man tänker på helg när man hunnit vara på jobbet en timme första dagen av veckan.. Smidigt.

det är så tragiskt, så jag springer tillbaks till dig...

Kommentarer
Postat av: stina

åh, vad ska du tatuera? :P

Postat av: Angelique

stina: min brors namn och kinatecken för dröm som han har valt :)

2008-06-30 @ 17:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback