inte helt okej.

Den här dagen har varit mindre bra kan man väl milt uttrycka sig. Börjar morgonen återigen med halsont men nu också med huvudvärk och lite hosta. Första tanken "jag kan ju inte vara mes och vara hemma heller!" Så i med treo och den frukost man fick i sig och iväg. Och det blev inte bättre under dagen.
Påväg till jobbet fick man ett mindre roligt besked om Magaluf resan som ser ut att lösa sig ändå. Tur det! Men när man kommer fram så har dom tagit ihjäl en mus och lagt i en pappmugg och ställt på kajen så jag bara ser hur svansen sticker ut. Uuuuhhää! Sådant om något fixar jag inte. Då kände jag bara hur illa den här dagen kommer vara.
Så läste jag horoskopen i city och metro som vanligt och i metro stog det något i stil med "det kan köra ihop sig för dig, men lägg ingen energi på att försöka lösa det för det kommer ordna upp sig iallafall" Tyckte det stämde ganska jätte bra.
Självklart fick jag slänga iväg ett sms till Fetto Robin om att det stämde. Haha. Alltid är det nånting.
Sen hela dagen har det varit tråkjobb, jag har faktiskt jobbat hela dagen nästan.
Var tvungna att göra om 8 pallar med kaffe som hade svält, så det var bara att ta varje påse och sprätta tillbaka i en stor plåtbalja kan man säga. Och det mådde jag inte bättre av vill jag lova. Usch. Huvudvärk till max och allt vad det nu var. När jag kom hem hade jag kaffe innanför BH, brallor, skor allt. Så man kan säga att jag har inhalerat kaffe i porerna ganska bra. Undrar om man kan sova alls inatt.
Tänkte gå och lägga mig super tidigt eftersom jag mår så dåligt som jag gör. Jag måste vara pigg till midsommar. Eller snarare jag kommer vara det oavsett vad.
Nä nu orkar jag inte skriva mera.

jag går på gator tills dom vänder, den här stunden är resten av mitt liv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback