helgen snart här.

Och det känns verkligen. En stund på morgonen så kändes det som onsdag men efter det har jag stenhårt trott att det är fredag. Så är det bara torsdag. Nåja imorgon är det fredag och den här dagen är över om 50 min. Kommer nog sticka tidigare, orkar inte vara kvar. Har inte gjort nånting sedan lunch. Hade för övrigt 1 timme och 30 min lunch innan det fanns något att göra. Och hur kul är det? Visst är det skönt ibland när man får betalt för att slippa göra något men det blir långtråkigt i längden. Tur att jag har Robin om dagarna. Han får det att gå liite snabbare. Bra också att jag bytte abonnemangsform till Comviq kompis sms istället för som innan bara Comviq kompis. Så nu är det gratis också.
Sitter och försöker fördriva tiden också, Janne som jobbar kvällsskiftet är iväg "en sväng" och varit borta i 30 min nu. Så jag kan inte göra något annat än att sitta här faktiskt.
Känns så meningslöst att bara vänta ut tiden. Men vad gör man inte.
Ska äta ute med familjen idag också, det ska bli mysigt för det var länge sedan vi gjorde något sådant. Det blir ju ingen lyx restaurang i stan direkt men det är tanken som räknas. =)
Men imorgon är det fantastiska fredag, äntligen äntligen! Som man längtat och väntat. Blir nog att grilla med grabbarna imorgon eftersom mamma och pappa ska på 50 års fest. Frågan är bara hur mycket hjälp man kommer få? Förmodligen ingen. Håll tummarna. Ska säga det till dom, Tim vred sin ur led häromdagen och idag fick jag ett sms av Robin att jag hammrade på sin. As kul! Haha.
Nä usch nu gör jag något annat. Typ.. Surfar runt. Haha.

det finns ingen tid kvar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback