finally fredag, fridag.

Känslan var skön när man vaknade imorse, hyffsat utvilad. Det är fredag. Somnade ju efter en halvlek drygt i fotbollen igår, men hörde att ryssarna fått spö med 3-0. Antagligen inget man behövde se, målen får man ju se på sporten iallafall.
Dagen idag kommer vara skön. Nästan inget jobb och städning efter lunch och sedan bli underhållen av Robin. Vem tackar nej? Tror på den här helgen faktiskt. Skön som dom senaste varit. Så snart har man träffat grabbarna 4 helger i rad. Kan aldrig vara bra för hälsan. Men jag gillar det.
Så so far iallafall har jag inte gjort så mycket, började även den här morgonen med att sitta i massagestolen. Fan så skönt det är. Efter det var det att gå ner till Peter och maskinen. Stog väl och pratade i 30 min innan vi kunde köra igång, efter det kollade vi mest resor på ving och fritidsresor, han visade vart han varit i Magaluf och sådant bland annat. Jag vill åka nu nu nu. Drömde om resan inatt faktiskt. Att alla vi satt på flygplatsen och jag träffade ett killgäng jag umgicks mycket med i 7-8an och fått tillbaka kontakten med några nu iof. Men dom skulle iallafall också dit och det blev en riktigt skön stämning att vi var så sjukt många som skulle dit.
Och det roliga med det hela är att jag och Jimmy kommer en dag efter alla och inte alls sitter med gänget på flygplatsen innan. Haha. Nåja, drömmar är drömmar.
Middagen igår med familjen blev precis som väntat, en Källsten middag. Det går liksom inte att beskriva vi är bara en sjuk familj. Kommer bli jobbigt när pappa åker sen faktiskt.
Nu ska jag fortsätta kolla resor med Peter tror jag, 1h och 30min till lunch, blir ingen matlåda idag utan Thai dagen i ära. Haha. 4h och 30min kvar av dagen. Jag längtar redan.

hur kan du be mig, be mig att förstå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback