som vanligt.

Det känns som en vana att vara hysteriskt trött när jag går upp på morgonen. Blä, idag var det värre än igår. Idag trodde jag att jag var död. På riktigt.
Nåja, jag har mig själv att skylla att jag höll mig uppe till ca kl 23 igår kväll. Japp jag går annars och lägger mig tidigare än min farmor för att orka med mig själv om dagarna.
Jag skyller lite på vissa personer som höll mig vaken, jag hade inte behövt svara förvisso, men då känner jag mig dum? Okej, jag har mig själv att skylla.
Idag är min "sista dag på veckan". Tar "ledigt" imorgon. Det är ju ändå ingen annan här så jag har alltså inget att göra på dagen fram tills lunch och det kostar mig ungefär lika mycket att åka fram och tillbaka hit imorgon som att jag stannar hemma. Valet är gjort.
Kan behövas lite sömn också om jag ska orka köra samt festa imorgon. Jag gillar tanken.
Fick också sms av Robin för ca 10 min sedan att dom passerar Sundbyberg, bye bye ses i Åhus imorgon. Har fortfarande inte riktigt fått svar på om han är full eller bakis vid det här laget. Det får jag nog så småningom. Kan inte låta bli att tycka synd om dom som åker i samma bil som honom idag. Haha.
Nu, massagestolen (utan att somna!) och morgonronden sedan försöka göra något vettigt.
Idag lyxar jag till det med Thai mat i brist på ork att göra matlåda igår. Muhaha.

och ingen vet om det, men jag ska berätta allt för dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback