nu är jag glad.

För jag fick jobbet!! Tjohoo! =) Vilken lycka verkligen! Nu slipper jag sitta och ha ångest över att inte ha ett jobb och inga pengar för nu börjar det på allvar och jag är bara glad för det faktiskt. Ska bli sjukt kul att äntligen få jobba med det man verkligen vill, kläder. Det är för bra för att vara sant känns det som. Börjar redan den 28e januari 9-19, så det blir en lååång dag men det gör inget bara jag får lära mig kassan och allt det där så blir det perfekt. =)
Nu är jag mer lättad än någonsin.
Tänk att faktiskt man kan få jobba med saker man vill trots att man inte har erfarenheter till det, tur att jag fick den här unika chansen. Och nu ska jag ta vara på den. Dessvärre kommer handbollen att få lida en del för det, men nu är det "karriären" som står i prio ett. Måste komma in i det och vara så flexibel jag bara kan och sedan kunna hitta lite mer rutiner och sådant. Tur att jag kan lämna mina matcher och sådant en månad innan så hon kan ha lite hänsyn till det när jag ska jobba, det är ju toppen. Dock har hon redan lagt in mig i februari och vi får väl se hur det slutar.. Men hej pengar och möjligheter att göra något av mitt liv!

Ikväll är det ingen träning heller pga matcher, ganska skönt fast samtidigt inte. Kommer ju inte röra på mig mer än ner till idro och glo på matchen. Och fan, vinn nu! Vi behöver vinsten verkligen. =) Så förhoppningsvis är det en händelserik match och allt sådant. Mer ikväll vet jag inte vad jag ska göra, typ inget tror jag. Träffa Victor, som alltid. =) Han rycker in i lumpen nu på måndag så bäst att passa på och sedan har ju jag mindre tid pga jobb och träning (gud va skönt och säga att man har jobb....)
Nåja nu har jag delat med mig av min dag och min lyckliga stund som säkert inte är alls lika lycklig en söndag morgon eller något.

always look on the bright side of life...

Kommentarer
Postat av: stina

GRATTIS till jobbet =)

Postat av: Emilia

Grattis :) Gud va kul för dig :) Jag var faktiskt inne där när jag visste att du skulle provjobba 2:a dagen, men du hade inte börjat för dagen än då hehe :P Men grattis iaf :)

2008-01-10 @ 20:02:33
URL: http://emiliafashion.blogg.se
Postat av: angelique

stina: tusen tack! :)

emilia: tackar så mycket :) hehe jaså, attans då! hade ju varit roligt att få träffa någon man kände liksom :P

2008-01-11 @ 17:25:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback