ingen tid.

Fast egentligen hur mycket som helst. Kanske bara skrivtorka? Jag vet inte. Hinner liksom inte skriva här bara. =) Har inte gjort så mycket tränade igår och ska träna idag, väntar också på svar från jobbet. *Håll tummarna för mig* Har glott på Scrubs som jag köpte säsong 3 av i måndags. Den serien är underbar! Kollat lite smått på vänner, mått sisodär med magont och sådant, kanske någon eftersläng av min korta och intensiva magsjuka jag hade i torsdags kväll. Usch ingen hit var det. Men sedan i förra veckan har jag haft konstigt ont i magen, ingen aning om varför eller hur det kommer sig. Men jobbigt är det. Kan vara stress, självklart är det väl lite konstigt att man kan vara "stressad" om man inte har speciellt mycket för sig. Men joo faktiskt jag är stressad över mycket, inte det att jag har det körigt att få ihop det utan pga massa andra saker liksom. Jag gör mitt bästa för att ordna upp allt sådant.
Fyller år gör jag också snart, om en vecka och en hel dag, 20 bast blir jag! Grattis till mig då. Kanske någon liten fest så småning om men vem vet. Idag fyller Kaisa 21, så stort grattis! Känns overkligt hur gammal man är faktiskt. Men det gör inget, för nytt år och nya möjligheter. Jag ska ändra på mycket det här året, helt klart jobb är prio ett och får jag det här jobbet så är det verkligen en guldklimp och jag kanske kan resa utomlands i sommar? Vore inte helt fel. =)
Nej men iallafall så ska jag försöka ändra mycket det här året, sakta men säkert och bara till det positiva såklart. Hoppas jag lyckas.

you just slide away...


Kommentarer
Postat av: stina

om du ska ha lite fest eller förfest, önskar jag att jag får komma upp och fira din 20 års dag med dig? :) det vore verkligen jätte trevligt och kul! om du vill förstås, det låter som att jag bjuder in min själv ;D haha men så får du inte känna..

Postat av: angelique

stina: ååh det skulle vara så sjukt kul om du kunde göra det :D verkligen! självklart är du varmt välkommen hit!

2008-01-10 @ 16:53:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback