botkyrka spelen avklarad.

För min del iallafall. Började kl 07.00 i tullinge hallen i fredags morse och nu är vi klara, sista matchen började runt 13.20 efter förseningar och allt. Men efter matchen var det städningen kvar. Så det var bara att sätta igång och köra med sopborstar och dylikt. Så efter att ha fått lite försprång hem så var jag hemma vid 15.30. Mamma och pappa är inte hemma än. Dom skulle lasta av grejer nere på idrottshuset och stämma av med pengar och så vidare men det behövde inte jag göra, som tur var. Fick också sovmorgon imorse, egentligen behövde jag inte komma dit alls idag visade det sig när jag landade där. Men men, med min hjälp kom dom ifrån lite tidigare iallafall. Klart jag ska hjälpa till, jag var också hallchef lika mycket som mamma och pappa.
Dock igår så fick jag lite dispans att inte vara på plats hela dagen eftersom att min intervju gick så bra i skärholmen och Esprit så fick jag provjobba igår mellan 10-16. Och det var roligt vill jag lova! Men så mycket kläder som jag vek igår har jag inte gjort i hela mitt liv. Men jag tyckte det var roligt, och att hjälpa folk med klädköp och så vidare. Thats my thing! =) Trivdes jätte bra i butiken och med medarbetarna och tydligen trivdes dom med mig inklusive butikschefen, som tur var. Så det är jag som är tillbaka där imorgon kl 12-19 och provjobbar igen för att se hur det slutar. Jag är super nöjd för min chans! Verkligen så glad att jag fick komma dit. =) Trodde jag aldrig faktiskt, så allt det här efter intervjun eller innan det när vi bestämde en tid för intervjun är bara bonus.

image548

Kanske min nya arbetsplats?
Och om inte så söker jag bara vidare som vanligt =)
Så nu ska jag försöka städa mitt rum och packa ihop mina saker till Victor för att sedan äta middag och svänga dit och ladda inför imorgon och provjobb dag 2. Håll tummarna för mig.

maybe i don´t really wanna know...

Kommentarer
Postat av: stina

grattis till att det gick så bra att provjobba och att de verkar nöjda med dig, hoppas det går an hela vägen :) sköt om dig!

Postat av: angelique

stina: tack så mycket! jag hoppas också det så nu väntar jag spänt på svar :)

2008-01-08 @ 19:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback