20år, är det stort.

Joo såklart att det är. Men just nu känns det inte så mycket. Igår när jag väl fyllde år och gick faktiskt på systemet bara för ATT, så behövde jag såklart INTE visa leg. Gah sååå irriterande. Haha. Nåja, nu har jag iallafall handlat där själv och det kändes mer än bra.
Födelsedagen i övrigt var inte så jätte speciell faktiskt, sov tills jag vaknade fick blommor med bud av mina kusiner. Pengar av farmor och mormor och sedan på kvällen fick jag presenter av mamma och pappa och min bror. Guess klockan jag trånat efter fick jag, är sååå sjukt glad! Typ kär. Och säsong 4 av Scrubs av bror, tuuusen tack. =) Ikväll får jag min present av Victor samt en överraskning. Hihi, är lite spänd. Jag gillar överraskningar. =)
Även ikväll ska jag äta med min familj som vi alltid gör när någon fyller år. Alltid så mysigt tycker jag och nu har vi haft väldigt ont om tid att äta tillsammans så det känns jätte bra att få göra det. Och eftersom jag hade träning igår så fick det bli idag istället. Mysigt iallafall.
Var också till skärholmen idag med Victor efter att jag jobbat halva dagen på Arvid Nordqvist, ett riktigt tråååkigt jobb fick jag göra idag. Skulle förminska klockan, som jag för övrigt kunde fixat själv. Haha. Nåja, jag fick hjälp och nu sitter den perfekt. Ååh är så glad. =)
Gick runt och kollade lite och fikade, hade det jätte trevligt. Dock köpte jag inget men det gjorde Victor, två tröjor som var jätte snygga.
Fick en liten smärre chock när jag åkte hem från jobbet idag och kollar city som hastigast och vem ploppar upp där om inte Danne Jacobsson som är vän med Fetto Robin. Haha. Så vi kom fram till han och jag att han nu är en D kändis. Grattis grabben, jag gillar också Babben hurru! Haha.
Nää skulle faktiskt bara in och uppdatera lite och nu har jag lite bråttom, bäst jag kilar! Ha en bra kväll!

happy birthday to me, yesterday...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Grattis i efterskott får man väl säga då! :)

En guess-klockaaa. Fyyy, jag vill också ha! Hoppas att du hade en mysig dag iallafall :)

Postat av: angelique

Emelie: Tack så mycket :)

Jaa, den är såå fin! :)

2008-01-19 @ 14:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback