ibland hänger jag inte med.

Har jag då märkt, haha. Som idag, sovit lite halv konstigt hela natten och som tidigare i veckan är jag sååå trött. Hallå, vakna nån gång!? Jag har försökt med allt den här veckan, slappat och fått dagarna att gå. Inget har hjälpt. Hur gör man då tro? Ingen aning, men imorgon måste jag vara pigg på jobbet iallafall, skönt att det bara är 5 timmar faktiskt. =) Men pengar för 10. Inte helt fel säger jag.
Men idag so far har jag träffat Kaisa, solat och varit i kungens kurva för att hon skulle köpa skidställ och jag nu när jag väl kom ihåg det, cykelbyxor från intersport. Och jag, till min stora förvåning behövde en storlek mindre än den minsta som nu var strl. 36. Jaja whatever, egentligen. MEN så här var det, eller har varit iallafall. Jag har behövt åtminstone strl 38 när det gäller, kjolar, byxor, shorts jaa sådant eftersom jag har lite större rumpa och lår (jag säger att det är muskler, men tror inte dock att allt är det tyvärr, men ni får tro det.. Haha.)
Så iallafall, när jag tog dessa cykelbyxor så tog jag strl 36, bara i fall om att jag kunde ha dom, men också strl 38 som jag brukar och OM dom skulle vara lite små tog jag även med mig in strl 40. Det räckte med strl 36.. Jag blev ganska stum då. Vart har JAG tagit vägen? Okej jag har minskat lite i vikt under tiden jag varit sjuk osv. Men det där var en förvåning för min del. Jag behövde strl 34! HALLÅ!? Sen när då? Jag har nog aldrig kunnat ha det i hela min livshistoria känns det som. Haha.
Såklart gjordes inte dom byxorna i 34 så jag fick ta 36orna istället. Men nöjd är jag 180kr är det lätt värt! Tack Havanna för tipset! =)
Okej, nu blev det mycket snack om det där, men jag är fortfarande förvånad, dom måste vara stora i storlekarna eller något. Men lite glad är jag för att jag egentligen behövde en ännu mindre. Haha. =)
Nu ska jag iallafall göra mig i ordning lite för att åka med pappa och handla i centrum. Skönt med fredag eller vad säger ni? =)

jag har varit i alla städer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback