gäsp.

Det går visst inge vidare för mig och min rensning.. Det som jag ska rensa är alltså en lite mindre bokhylla i mitt rum som ska bort och hyllor och dylikt ska dit istället. Och jag har iallafall kommit så långt att jag fått bort alla saker ur denna bokhylla, så nu är det rena kaoset i mitt rum. Se själva.



Så det är ju liksom omöjligt att göra annat om inte det där blir gjort idag. Jag som precis har ätit och känner mig lite smått trött och skulle inget hellre än att lägga mig i min säng och kolla på tv. Men det går ju verkligen inte just nu. Så hoppas på lite bärhjälp ifrån pappa eller mamma så jag kan göra i ordning allt så fort som möjligt. Så där lagom roligt att hålla på med det där när man inte mår så bra heller. Har mått lite smått illa och haft ont i magen sedan igår, säkert Victor som smittat mig. Fast det har ju blivit bättre. Sedan har jag ont i ryggen också och ska tillbaka till kiropraktorn imorgon vid 15 tiden, så snart ska jag väl få ordning på det hela? Hope so.
Hittade också en massa gamla bilder i skåpet, så himla kul att se vad några år förändrar alla. Vissa känner man knappt igen. Massor av gamla handbollsbilder, jul, nyår och midsommar till exempel. Sjukt kul att se. =)
Nej, bäst att man tar tag i dom här sakerna så jag kommer åt min säng och mitt rum.

livet förändras, var jag än går och kommer det kanske, inte alltid va vi två...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback