fin fredag.

Dock blåsigt. Haha, höll på att blåsa bort när jag och Victor var ute. Men det var varmt och skönt, vilket jag storm trivs i. Jag fryser jämt annars så. Haha. Men idag har det varit slappt, var hemma hos Victors far hela dagen, tog hand om Casper, var ut på en mysig runda och kastade boll. Sedan passade vi minstingen Alexander ett tag, jobbigt med alla bekymmer när man är liten. Typ när man inte får som man vill. Så söt =) Men efter det så gick jag hem och skulle duscha och göra mig i ordning lite ska snart tillbaka dit för middag. Grillat, det passar mig utmärkt. Och dricka lite. Ska bli mysigt. =)
Sedan senare ikväll ska jag kanske med Jimmy*2 (säkert fler) in till Söder. Men får se hur det blir med den saken, jobbar ju faktiskt imorgon men börjar kl 12 så det är ju inte aptidigt iallafall. Skulle vara skönt att komma ut lite faktiskt. Så det lutar åt det tror jag. =)
Så nu har jag bara slut finishen på makeupen och sedan håret kvar att fixa. Kläder är ett stort problem för mig, för att jag har FÖR mycket. Men verkligen, galet. Hittar ju inte nånting och så slutar det oftast med något som man "alltid" har på sig. (Fast så är inte fallet alls...Men det känns så)
Så det blir inte mycket bloggade idag, typ det här. Thats it.
Har också förbokat Håkan Hellströms bok nu också. Mysigt mysigt. =) Äntligen något att läsa! Kommer nog säkert i samma veva som nya cdn. Vilket jag tycker är perfekt, för snart bär det av till Götet med Jessica. Ska bli så sjukt roligt! =) Längtar verkligen!

jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback