ännu en dag på jobbet.

Sådär, återigen hemma från jobbet. Var en ganska skön dag idag trots allt. 5 timmar är inte mycket och imorgon är det bara 6 timmar. Hur skönt är inte det? Så får man lön för det dubbla. Helt okej. Jag klagar inte. Men det kunde gå liiite bättre i tävlingen vi har på jobbet, fick inte en enda poäng idag och jag som trodde det skulle vara lättare på helgerna. Icke. Dock leder jag so far. Haha. Nice. Men jag tror inte att jag kommer göra det så länge till, dom andra är tätt efter. Plus att jag jobbar bara tills tisdag och sedan lördag söndag nästa vecka. Så dom andra kommer knappa in på mig. Bäst jag lägger på ett kol. Haha.

image582

Var ganska trött imorse också faktiskt, tror att jag måste sova ut helt och hållet på onsdag. Så man är pigg nån gång, för nu kan jag inte klaga på vädret längre. Hehe. Dock ser jag inte mycket av det när jag jobbar men iallafall.
Så mer idag då, eller snarare ikväll så har jag ingen aning om vad jag ska pyssla med faktiskt. Förhoppningsvis träffa Victor, men vi får se. Annars är jag bara hemma och tar hand om mig, vilket blir; vänner, te, lite godis och fotbad. Eller något i den stilen. Brukar bli så. Haha. Ingen bra film ikväll? Måste kolla upp det.
Är faktiskt lite sugen på att hitta på något ikväll på nå vis, trots att jag är lite seg. Kanske det som behövs liksom? Vad vet jag. Inte har jag fått min lön från Rica heller. Suck. Jag får ringa dom nästa vecka om det fortfarande inte trillat in något. För det här håller ju inte! Snart är det löning från Esprit också, kommer inte vara många kronor men ändå lite grann. Tackar aldrig nej må jag säga. Haha. Man skulle vinna på lotto kanske? Då måste man nog köpa sig en lott också. Smaaart.
Nu snart är det mat också, smarrigt värre. Men först ska jag bränna en skiva till jobbet, är så trött på musiken där nu. Så bäst man piggar upp arbetskamraterna med ny musik.


jag hade hammaren beredd under kavajen...

Kommentarer
Postat av: jennie

jag hatar sånna dagar.l en gång så trodde jag att jag va ledig en fredag. men när jag stod i duschen vid 12 så ringde dom från jobbet o undra vart jag va:P haha=) så de händer nog alla:P

2008-02-17 @ 23:18:30
Postat av: angelique

jennie: haha jaa usch jobbigt läge! aa tur att jag inte är ensam om det iallafall haha :D men det kändes lite halv tungt att inse att man var en timme efter i planeringen ;)

2008-02-18 @ 19:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback