sista dagen på jobbet.

Och det känns ruskigt vemodigt. Har haft en konstig känsla hela dagen. Och det var sista dagen idag. Har fått mycket feedback idag dock. Känns bra som fan! Kul att man var så uppskattad där.
Till och med en kram av självaste Anders Nordquist. Och han är inte den som kramar i första taget. Så chocken fick man. Tog min present påse och gick. Så alla har varit väldigt gulliga mot mig idag. Det tackar jag väldigt mycket för! =)
Trivs ju på företaget så dröjer nog inte länge innan jag trillar tillbaka dit. Haha.
Tackar väldigt mycket för avskedspresenten också! =)

Med vissa avsked öppnas nya dörrar. Nytt jobb på måndag, med fjärilar i magen vill jag lova. Men ska nog gå bra.
Så ikväll firas det på två sätt, nya jobbet och adjö från gamla. Dock med vanliga gänget! Skönt som fan. Söder ska vi ut på. Så himla länge sedan jag var ut där, så det ska bli kul! Trodde det skulle bli en lugn hemma kväll, men va fan. Jag är inte den som är den.
Fick också en glad överraskning minsann. Markus som jag träffade i Magaluf första gången har flyttat till Huddinge och jobbar inne i stan. Väldigt kul! Och framför allt har man möjligheten att ses liiiite oftare.
En ruggigt konstig men skön fredag trots allt.
Hur blir eran kväll?

158 dagar kvar.

Dagens låt: The killers - I can´t stay

må dina dagar bli guld i ditt liv...

Kommentarer
Postat av: Pappa

Jasså så du byter jobb som en annan byter skjorta. Kul att det löste sig, men vad heter stället? sitter som vanligt i Phuket och väntar på dom sista gästerna, men nästa Lördag är vi i Singapor och då har vi nog inget internet plejs att vara på. så vi får väl höras senare. Puss o kram Pappa

2008-12-06 @ 10:42:56
Postat av: angelique

pappa: alltid lika roligt att få kommentarer av dig! <3 Det heter Kontors Alliansen, ligger vid ett av dina favorit hak, Rosen, haha. Va roligt att åka till Singapor men synd att ni inte har internet :(

2008-12-06 @ 15:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback