one day left.

Nu har säkert tusen tals barn ont i magarna av spänning inför att jultomten ska komma. Många är ensamma över jul och har ont i magen över detta. Det finns faktiskt mycket ångest som är över julen. Så bara bra är det faktiskt inte. Tråkigt nog. Men världen är orättvis och man kan aldrig få som man vill.
Jag vill vinna en miljon, men fast jag spelar så får jag den inte. Världen är orättvis och så är det bara.
Själv har jag varken ont i magen över ensamhet eller julklapparna. Har ingen julkänsla alls. Känns verkligen inte som att det är självaste julafton imorgon. Julklapparna är handlade och även maten. Men vart fan är känslan?
Trots att det inte är snö kan man faktiskt ha julkänsla men den är som bortblåst.
Fick en bra "julklapp" redan igår då Magaluf Reunion dvdn trillade ner i min brevlåda. Yeey! Tittade på den idag och kunde väl inget annat än att ha ett leende på läpparna. Sjuk jävla resa. Jag och Johan fick bli "kändisarna" från gänget då vi lyckades fastna på filmen.
Så var det bara en dag kvar då som sagt. Imorgon är det julafton. Kommer fira den hemma med mamma och Tim. Dock senare på kvällen styr vi nog upp lite Tbs. Fick sms av Nattis just och hur gör vi det bäst om inte på Tbs imorgon en kväll som den.
Kanske ska göra i ordning lite.

140 dagar kvar.

Dagens låt: The Pogues and Kirsty MacColl - Fairytale of New york

when all our dreams come true...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback