och nu då.

Fredag. Sista dagen på jobbet. Julledigt osv. En jävligt skön dag. Fy fan man har skrattat så mycket att tårarna har runnit samt träningsvärk i magen. Jag tar den smällen. Varför är det inte alltid så? Och mys med lusse fika på eftermiddagen och julklappsutdelning. Tjejerna fick boken "Chic" och killarna fick motsvarigheten "Snyggt" Så jag är nöjd som få. Jag har ju velat ha den boken så det blev perfekt. Tusen tack! Julledigt utan skuldkänslor haha.



Hann knappt hem och vända innan jag skulle till tandläkaren, som för övrigt var gratis idag(!!) TACK SOM FAN! Nåja, ett jävligt trist besked dock. Kanske behöver rotfylla tanden. WTF! Vad är grejen? Operation och det? Lägg av. Bara för man haft den där förbannade tandställningen så man sett ful ut i 1 år och 6 månader drygt. Helt stört om jag får säga det själv.
Ikväll är det kröka som vanligt. Börjar i tullinge hos Jocke och lär väl bli kvar som sist. Men tror det får försöka till att bli en trevligare avslutning på den här kvällen än för två veckor sedan. Det är något med fredag och snefyllor. Iallafall när det gäller mig. Så det är lite skit att jag inte hunnit vila något. Och med massa annat skit i tankarna. Jag tar det som det kommer.
Mamma fick igår ett sms av pappa också. Han har gjort det igen. Det vi tjatat på honom i säkert tusen år (nej ingen av oss har levt så länge men ni hajar grejen) han har klippt sig, eller snarare rakat sig, 9mm blev det. Det är något med värmen. Han får allt ta och komma hem NU innan han flippar totalt. Daddy cool i miss you like hell <3

144 dagar kvar.

Dagens låt: Hoffmaestro & Chraa - Highwayman

det gör inte ont när jag faller från en barstol...

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej på dej. Gick det bra att festa? Träffade Cissi med familj för ca 5 timmar sedan kul. Tack för paketen, ska öppna på julafton när det nu är....Nu är det exakt tre månader kvar sen kommer en ny frissad farsa hem. Fast det växer väl ut.

GOD JUL på er alla där hemma saknar er jätte mycke-

Pappa

2008-12-20 @ 12:40:20
Postat av: angelique

pappa: det gick jätte bra att festa :) va roligt att du lyckades träffa dom och få dina julklappar :) och julafton inträffar nu på onsdag. dom 3 månaderna kommer gå fort! Hoppas jag.. God jul på dig med vi saknar dig jätte mycket!

2008-12-20 @ 22:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback