nytt jobb på måndag.

FY FAN VA GLAD JAG ÄR! =) Allt löste sig på ett par dagar. Hur kommer det sig? Förut när jag sökte jobb tog det ett år innan jag kunde fastställas på ett ställe. Innan jobbade jag lite här och där. Och nu har jag jobbat på Arvid Nordquist ett par månader och haft lite säkerhet. Tills när jag fick veta att mina timmar minskas drastiskt. Så himla synd.
Jag tog mig i kragen och sökte en del jobb i helgen och fick några svar redan i måndags. Till min stora förvåning må jag säga och idag hade jag en intervju. Och skrev på anställningspapprena. Shit shit shit. Wow wow wow. Haha.
Helt sjukt är det. Och ett helt nytt jobb. Något jag aldrig jobbat som förut.
Besöksbokare. Det är ett företag som säljer kontorsvaror och jag ska boka in möten till säljarna som åker runt och säljer. Tror det kan bli intressant och atmosfären där kändes skön. Jag ska helt enkelt bli kontorsråtta.
Inte alls min stil egentligen men jag provar gärna verkade vara ett bra jobb och helt okej lön och självklart provision.
Och det roliga är att jag jobbar någon gata ifrån Arvid. Hur stört är inte det?
Blev även inbjuden redan nu till deras julfest nästa fredag. Så himla roligt!
Och det bästa av allt är, som iallafall känns väldigt kul.
Man skulle genomgå 3 intervjuver. 1a då man fyllde i ett papper med lite frågor om vem man är och vad man förväntar sig ungefär. Och en liten genomgång om hur deras företag funkar. Tyckte man det verkade intressant och dom tyckte man passade fick man gå vidare till rond 2.
Alltså personen som antagligen blir arbetsgivaren sedan, ställer massa frågor om vem jag är osv som jag skulle svara på. Och rond 3 skriva på papper.
Jag hade en intervjuv och har redan skrivit på papprena. Inom omloppet av 30 min kanske.
Så himla nice! =) Det är inte så svårt alla gånger!
Man kan säga att jag är glad åt min tillvaro och allt kanske löser sig, trots allt.
Mitt huvud mördar mig då jag har haft huvudvärk sedan i fredags och nu övergått till sprängade samt illamående. Snälla gå över.

160 dagar kvar.

Dagens låt: Coldplay - Viva la vida

jag har aldrig sett nån så uppsnärjd i det blå...

Kommentarer
Postat av: Robin

Får hoppas att första dagen går bra på nya jobbet! :D

Postat av: angelique

robin: tack, det får man verkligen hoppas :)

2008-12-04 @ 14:58:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback