livet i en bil.

Så har jag haft det idag iallafall. Känns inte som jag gjort annat än suttit i min bil. Köpte julgran med lillebruur på morgonen och sen bar det av mot centrum och sedan hämtade jag Akhila för lite shopping i skärholmen. Tyvärr inte denna gång till mig dock. Och julklapparna är inhandlade samt Marias födelsedagspresent. Känner mig väldigt nöjd. Hann knappt hem innan jag fick vända och hämta mammilu för storhandling på ICA maxi. Och jävlar vad vi handlade. Två fulla vagnar. Haha. Man kan säga att vi har mat för hela afrika.
Det tog oss 2h 30 min att utföra detta och avslutade på benevento. Mums. För fy fan va hungriga vi var!
Och vi kunde konstatera att pappa aldrig skulle klarat av en sådan shopping utan att gå sig själv samt oss på nerverna. Den saken är ju säker. Men våran otroligt långa lista kunde prickas av och vi är båda två otroligt nöjda. Skönt. Så det var min dag.
Glad att ha hunnit med så mycket på så lite tid ändå. Imorgon är det besiktining av bilen. Jimmy*2 ska komma och hjälpa mig haha. Ja jag är tjej faktiskt och har rätt i att inte veta allt om bilar. Fast jag har ganska bra koll trots allt.
Men nu håller jag bara tummarna för en otroligt bra natts sömn. För inatt sov jag sämst. Vaknade vid halv 2 tiden hur pigg som helst och var vaken till halv 5 ungefär. Kändes inget vidare. Så jag hann med att spela in en dokumentär om Elvis till mamma som jag låg och kollade på. Tror hon inte sett den ännu så lika bra att spela in.
Så håll tummarna för mig.
Dagens mest förvånansvärda var att jag fick julpengar av farfar. Det har aldrig hänt tidigare. Har alla slagit i huvudet denna jul eller? Så jävla underbar lön fick jag också! Kan köpa min bärbara dator i mellandagarna som jag tänkt mig, och ändå ha pengar kvar. Den känslan har jag saknat.
Ska nog försöka mig på att träna imorgon också. Vore bra innan all julmat ska tryckas i.

141 dagar kvar.

ifrån himlen, föll regnet ner, och det var timmarna innan hon rest sin väg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback