helg sa vi.

Igår, som jag sa i Tullinge och vi blev fast. Knöligt att ta sig därifrån helt enkelt. I och för sig hade det varit nice att sluta upp med Malin från jobbet på Tbs men så långt kom vi aldrig. Så kvar blev vi med gänget och så. Ganska chill. Hemma vid halv 3 och efter det fick inte jag sova, Jimmy ringde och sedan Danne så vi hade konferens i telefon. I 1 timme och 11 minuter för att vara exakt! Och jag trött som få kan inte lägga på i öronen på dessa grabbar fick hålla ut. Usch.
Idag, julklappsshopping med Danne, Jimmy och GP. Senare kom även Viktor in till stan och mötte oss. Ingen köpte några julklappar dock. Jag köpte en snygg adidas tröja till mig själv för julklapparna handlar jag på måndag. Så är det med det.
Nu ikväll har vi suttit hos GP och lirat lite tvspel. Hämtade även upp Johan påvägen. Så det var jag, GP, Jimmy, Danne, Johan och Hajas på plats. Men vi blev inte långvariga då alla var bra sega och har matcher imorgon osv.
Så snart går jag och lägger mig och taggar för en otroligt svår match som står för dörren imorgon. Heja Salem! Motståndet står Gustavsberg för och hallen det svåra mötet drabbas är Skogsängshallen och tid för detta är kl 13.15.

Lite bilder från gårdagen:

                 

Så, det var lite bilder från fredagskvällen.
Som pappa sa nu är det bara exakt 3 månader kvar innan han kommer hem. Fy fan va saknad gör ont. Riktigt ont. Tuffare tider väntas. Men vi har varandra och får stötta så gott det går. Hoppas pappa blir glad över julklapparna han får som Cissi var snäll att ge honom. Otroligt stort tack Cissi!

143 dagar kvar.

vi borde skratta åt allt igen men var är den där regnbågen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback