dan före dan, uppesittar kväll.

Den 23e december har många olika benämningar. Själv kallar jag det lite vad jag känner för. Just nu för, julstök. Vi har knappt julpyntat i år av olika anledningar och nu ville jag och mamma iallafall ha liiite stämning. Så idag bestämde vi oss för att ha hela kvällen ängnad till det. Om det så må ta hela natten. Det har varit väldigt mysigt tagit en cider och mamma öl och så har vi hållit på. Pyntat granen, kokat skinkan, pyntat hustet i sig lite grann, lyssnat på julmusik samt städat städat och återigen städat. Känns riktigt bra.
Så nu är vi klara för idag. Imorgon blir det till att göra egna köttbullar och ordna klart med skinkan. Nu är det bara mamma som ska slå in alla våra paket. Som hon alltid gör dagen innan på kvällen/natten. Man har vissa traditioner det bara inte går att rubba på.
Men det är förbannat tomt utan pappa.
Och min lillebror var iväg och hade filmkväll inatt så han tok somnade när han kom hem vid 18 tiden så han har inte varit med alls för den som undrar. Så han kommer nog få en smärre chock när han kommer ner imorgon. Känns lite roligt.
Plus att det luktar lite jul äntligen, julgranen är på plats.

       

 

Så har det väl sett ut under kvällen. Ganska mysigt och stämningsfullt kan man tycka. Visst det har det också varit, men ändå saknas julkänslan. Allt det här känns så fel.
Självklart ville våra små älsklingar, Ozzy, HotShot och Malibu vara med på ett hörn. Vad annars?
Nu är det nog sängen är riktigt trött efter dagen. Har ju farit runt som en galning hela dagen bland annat har jag besiktigat blien osv. Det tar tydligen på krafterna.
Morgondagens dilemma, kläder.
Tack för mig och imorgon är det julafton, god jul!

vill att du älskar mig, men vill att du lämnar mig med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback