annandag jul.

Känns helt fantastiskt att kunna blogga och glo runt på nätet utan att ens ha klivit upp ur sängen. Det kallar jag känsla. Eller lathet. Tyck vad ni vill, jag älskar min bärbara dator. Det må ha varit en väldigt annorlunda jul överhuvudtaget, början till slut men ändå är den i toppklass. Det som hade knipit första platsen hade varit om pappa också kunde få vara med på den.
För nu under julen är det förbannat tomt. Man märker liksom av det lite extra än en vanlig vardag. Den som har upplevt något liknande vet. Svårt att få andra att förstå som inte har varit med om det.
Tror också jag mår bättre idag än igår, fy fan. Så ska försöka få i mig lite mat och se om det stannar där det ska. I sådana fall är allt grönt.
Ska ju nämligen till Haninge ikväll och fira
Maria som fyllt 20. Ska bli jätte roligt faktiskt och en liten utgång blir det också. Alltså en jävligt roligt kväll att se fram emot.
Får se om Jimmy och gänget faktiskt kommer till stan för en utekväll, tveksamt faktiskt. Dom har varit iväg på en kryssning och kan nog vara lite lätt slitna. Om dom inte kör på en gång vill säga. Allt visar sig ikväll.
Nu ska jag göra ett försök i att inta lite mat.

137 dagar kvar.

ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig nånstans...

Kommentarer
Postat av: pappa

Kul at du fick något som du suktat efter. Våran jul var ju inte något att hänga i granen! Ha Ha. Jag fick ju iallafall julklappar å det är ju inte alla som får på skeppet. Tack Tack till alla. Snart nyår är i Malaysia då få se vad som händer då.Puss o kram Pappa

2008-12-27 @ 10:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback