andra advent.

Helgen flög ju såklart förbi utan förvarning. I fredags skulle ju vi till söder, men så långt kom vi aldrig. Vi blev fast i Tullinge hos Jocke och Linda och festade. Och jag var väl inte ensam om att få en sådan där redig fredagsfylla man kan få efter en jobbig vecka. Men roligt var det som alltid med gänget.
Lördag, maskerad stod på schemat i Jakobsberg. Hade legat och chillat hela förmiddagen i sängen för att sedan sätta igång med outfit och makeup. My new name is, Jack Sparrow. Fick till det faktiskt ganska bra och med lite hjälp av mamma. Tackar vi för! Får nog se lite bilder när Cissi lagt upp lite bilder.
Jimmy och jag for iväg till Jakobsberg och in i lokalen. Jimmy var snäll och höll sig nykter hela kvällen så vi kunde åka hem på natten. Allt för att slippa åka därifrån 8 på morgonen. Tack för det!
Var en jätte kul maskerad med väldigt bra outfits och roliga presenter samt alla lekar! Jag höll mig på en bra nivå eftersom att vi hade en förbannat viktig match idag. Osis för mig att allt var samtidigt. Men mitt team vann iaf på att gissa musik till olika serier och sådant. Fantastiskt bra jobbat! Så vi vann en liten flaska mousserande vin var.
När folket skulle dra sig mot MP så åkte jag och Jimmy mot Tumba. Jag har aldrig varit i Jakan så kort tid någonsin. Haha. Hemma halv 1, riktigt bra. Så jag var pigg och glad imorse och tok taggad för match.
Med all rätt.
Vi hade medvind till slut och kunde vinna en otroligt spännande match mot Tyresö Strand med 23-22. För jävlar va tajt match måste jag säga! Men så himla rolig att spela!
Fick mycket förtroende då jag fick spela nästan hela matchen såsom på ca 3 min kanske. Lyckades bestämt sätta en jävel också. Den skulle bara in i mål!
Efter det var Jimmys match men såg bara halva då Jimmy Österberg inte kom till sin hockey match så jag ställde upp och skjutsade för att sedan åka och kolla på den med Jimmy och Danne. Så farit runt hela dagen har man minsann gjort.
Middag på Gula villan med 3 vinster i bagaget för dagen. Fy fan va vi är bra!



156 dagar kvar.

Dagens låt: Brandy - Right here

allt är försent, försent för vind, försent för kärlek, ren som snö...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback