usch fy och blä.

Det är VERKLIGEN hemskt att vara sjuk. Jag dör av tristess och irritation på att behöva gå och vara sjuk. Från ingenstans så bara poff så har man fått feta förkyldningen med feber på köpet. Tack så jäääätte mycket. Not. Ringde just till jobbet också och talade om att jag inte kommer imorgon heller. Jävla skit fan. Nåja då får jag iallafall 80% av det jag skulle fått. Men ändå. Det är själva grejen. Så är det inte ens lost imorgon. Vad ska jag ta mig till?
Inte nog med att man är sjuk och bara det är jobbigt, man är ensam och har verkligen nada att hitta på. Okej, egen tid, kolla på film, mysa ner sig i sängen med sjukt sköna slappa kläder, behöver inte tänka på att man behöver sminka sig, osv osv. Visst är väl det skönt. I två timmar kanske. Men jag har redan tröttnat. Därför kunde jag inte låta bli att dra ner min stackars gamla kropp ner till tumba och luncha med mamma. Vad gör man inte för lite sällskap? Sedan kanske inte det var mitt bästa drag men jag blev liiiiiiiite piggare av det iallafall. Sedan att mina ögonlock är mer eller mindre svullna när jag kom hem är en annan sak. Så någon som har tips på att göra när man är sjuk? Som inte är speciellt ansträngande såklart.
Min kärlek till Håkan Hellström är det som håller mig vid liv just nu känner jag. Alltså den mannen. Det är sjukt. Hur kan en sådan ynklig liten människa sprida så mycket kärlek och glädje? Det är fantastiskt. Om han bara visste..

image680

Alla som känner mig vet. Säkert att ingen är sugen på att se honom på Arenan nu på lördag? Jag är..
Jag ska väl ta mig en isglass iallafall för att pigga upp mig lite mer. Sedan är det bara att bädda ner sig i sängen igen. Blä.

löften om att allt var möjligt, någonstans längs med...

Kommentarer
Postat av: Jessica

biljetterna är väl slut?

Postat av: angelique

jessica: jag har hittat smitvägar :)

2008-04-15 @ 17:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback