ren kärlek, håkan h.

Verkligen sjukt. Jag är helt mållös. Det var den bästa kvällen. Jag ryser bara av tanken. 2h 15min av mannen i mitt liv. Var mina livsbästa so far. Kollade precis på alla bilder jag tagit samt dom två videoklippen jag spelade in på konserten. Ta mig tillbaka. Det är verkligen en känsla som är obeskrivlig.
Resan var underbar, fantastisk och behöver jag säga mer än, Göteborg och Håkan H. Tror inte det va.
Jag och Jessica åkte iallafall från Flemingsberg igår kl 09.26. Inte så tidigt trodde vi, men det blev vi varse om kan jag medge. Usch det var lite väl tidigt. Men det hindrade inte oss med tanke på vad som väntade.
Vi höll oss vid liv och var uppspelta hela vägen. Väl framme lokaliserar vi oss fram till hotellet, fin fint verkligen. Scandic Opalen. Fick inget rum till en början så då var det bara att vänta där på Linus och sedan bar det av mot Eriksberg. Bolaget, Triumf glass och hälsa på hans iller. En trevlig tripp och man har ju aldrig varit ute där nånting, bara i centrala Göteborg så det var bra.
Åkte även och hälsade på Sofie M som jag gick i samma klass som samt spelade i mitt handbollslag. Hon jobbar på Riverton hotell, så det var mysigt och kul att träffa henne igen!
Nordstan fick sig en släng av oss också. Eller snarare mig. Men en varsin skiva senare och lagom roade över allt folk drog jag och Jessica oss tillbaka. Middag på Papa Joe´s. Suuuper goda pizzor och bra service. Mys helt enkelt. =) Sedan var det bara att tokladda! Makeup, hår, bestämde outfits och kläder till konserten. I nordstan köpte vi små små högtalare så vi hade musik på rummet, perfekt! Så vi pumpade Håkan och sedan var det dags.
Säger bara att sedan var allt bara magiskt. Han förtrollade nog hela Göteborg. Köpte mig en typ av tunika med Håkan tryck på. Annorlunda och cool. Precis som jag och Håkan då. Efter lite väntan exploderade hela Scandinavium.
Håkan var på plats! Han behöver då inga förband eller nånting. Vilken kille! Då var det bara en otrooligt lång adrenalinkick från sekund ett till det att han snubblade ut från scen. Jag är förälskad.
Efter allt det där fantastiska levde vi på kicken upp till rummet och då var det bara att köra. Vi hade fest! Håkan strömmade ut ur högtalarna och vi hade vin och cider lagom för en förfest med kort tid. På med mer makeup och byte av kläder, sedan var vi färdiga för Avenyn.
Lagom runda under fötterna frågade vi oss runt vilket ställe som var lämpligast för sådana som oss. Något som hette Xet (stavning?) och Bryggeriet som vi nästan bestämt oss för från början var topp 3. Så bryggeriet blev det. Mysigt ställe, 60kr inträde och gratis garderob. Kvällen kunde ju inte starta bättre på en krog. Sedan var det dans. Massor av folk på ett litet dansgolv och en härlig blandning av musik kunde inte fullända kvällen bättre än vad den gjorde. Nästan kl 4 imorse så var vi till sängs, trötta, fulla och så jävla nöjda.
Sedan var det bara att gå upp kl 9 för frukost. Det får inte glömmas! Gott och vi åt som aldrig förr. Ingen mådde riktigt skit otroligt nog eftersom vad kvällen hade bjudit på. Trött var man väl men det ordnades med att gå tillbaka till rummet och vila upp sig, duscha och seda packa ihop.
Hade gott om tid på oss och det var ju bara promenads avstånd till centralstationen. Perfekt. Sjukt bra väder och varmt, läge för isglass. Och sedan inköp av gott till resan.
Tåg resan bestog av, sova, Håkan, Håkan, Håkan. Inget bättre avslut på det hela än med min rosa ipod i öronen med endast Håkan H i.
Sjukt sjukt sjukt bra tripp det här. Vill inget hellre än att se honom på Arenan nästa lördag. Jag gör mitt bästa för biljetter. Han är kärlek han är dans.

Jessica och Håkan tuuusen tack för en perfekt helg...

Kommentarer
Postat av: stina

vad kul att du är nöjd med din trip till göteborg : )

Postat av: angelique

stina: hehe japp, man kan inte vara annat än nöjd när håkan är med! :)

2008-04-13 @ 21:16:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback