packar men har inga ord.

Jag är helt tom. Jag vet verkligen inte vad jag ska säga längre. Det kom verkligen som en blixt från klar himmel. Vad säger man? Det är inte varje middag man får veta att man inte kommer träffa sin pappa på 6-7 månader. Han fick jobbet på kryssningsfartyget som han sökt, eller jaa det var nr två han sökte och nu fick han det. Ska börja den 9 juli och starta i Italien. Herregud.
Han missar jul och nyår här hemma också. Det känns riktigt konstigt. En verkligen konstig magkänsla. På såklart både gott och ont. Kommer sakna honom så sinnessjukt mycket men är självklart jätte glad för hans skull. Det är vi alla. Det här är hans dröm. Jag vill också ha en dröm att sträva efter att få uppleva.

image649  image650

Det här är båtarna han kommer numera jobba på.
Vi satt alla vid matbordet helt tysta eller fick fram något i stil med "jaha, okej.. ehm aah." Vi visste helt enkelt inte vad vi skulle säga. Det kom så plötsligt för oss alla. Tycker mest synd om mamma ändå. Klart hon är jätte glad också för hans skull, det är vi alla. Men det blir tomt. En riktig omställning för hela familjen. Vi får börja ett nytt liv utan honom. Vilket vi aldrig gjort förut.
Jag har delade meningar. Såklart, det är min pappa jag har levt med honom i över 20 år.
Sa också "i dom här 20 minutrarna jag ätit har jag inte tänkt på Håkan en enda gång. Vilket är traumatiskt för mig som gjort det sedan den 23 januari."
Enligt mig, och alla i familjen är det ren trauma för mig just nu. Och nu ska jag försöka packa på det här? Hm. Vet inte. Tröstar mig med blåbärspaj och vaniljsås, fast det bara är torsdag.

inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls, försent för edelweiss...

Kommentarer
Postat av: stina

gud vad jobbigt gumman, det är som du säger man får se de från den ljusa sidan att han får göra sin "dröm" nu som du skrev :) jag förstår och vet att de kommer vara tok jobbigt, verkligen!!!! ta hand om dig & familjen!

Postat av: angelique

stina: tack vännen det värmer det du skriver! :) och man måste alltid vara positiv annars kommer man inte klara av något alls. och han kommer ju tillbaka i januari igen! :)

2008-04-10 @ 23:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback