mera tisdag.

Haha kan man säga. Tisdag hela dagen i dag säkert. Nu har jag faktiskt hunnit med massor. Eller det beror på hur man tolkar massor. Själv tycker jag det är att jag hunnit och göra det jag tänkte. So far. Solade, underbart skönt måste jag säga, aldrig fel att koppla av på riktigt. Gick hem och byte lite kläder, sminkade mig (otroligt för att vara mig att faktiskt gå någonstans osminkad..) och sedan bar det av mot centrum och mamma för lunch. Åt som så många gånger förr på bistron. Gott som vanligt. =) Var också och kollade runt lite i butiker och mycket prat som det alltid blir med mamma. Har nog bestämt mig för en ny tatuering faktiskt. =) Pengar och ett motiv kvar bara.
Köpte hårmousse också eftersom stackars pappa köpte hårspray istället till mig. Tur att mamma behövde en. Kollade runt lite inne på HM också i brist på annat.
Men nu väl hemma vet jag inte alls vad jag ska göra. Vänta på träning. Känns konstigt att inte ha något planerat, verkligen ingenting. Har inte hänt på jätte länge faktiskt. Kanske ska njuta så länge det går. Gissar på en timme. Orkar inte sitta vid datorn heller så jag ska nog spela lite guitar hero eller kolla på vänner för det har jag inte hunnit göra på flera veckor känns det som. Haha.

Men snart är det iallafall Håkan med stort H! Ska bli så fantastiskt och jävligt roligt! Sjukt va jag längtar. Länge sedan jag såg honom live sist så det blir en upplevelse, återigen. Och göteborg. Jag älskar den staden. Inte för att Håkan själv kommer därifrån utan för att jag verkligen tycker om den. Hoppas på en trevlig ute kväll också. Om nu Nathalie kan slita sig. Haha. Kommer nog skriva om honom varje dag fram tills dess och ett bra tag efter det också. Så är ni trötta på Håkan så synd. Haha.

den där första gryningen i dina armar...

Kommentarer
Postat av: Maria

gaaah!måste också komma igång med solningen! ;)
vill vara liks brun som dig Ange! :P

hihhi.
hoppas allt är bra med dig :)

Postat av: angelique

Maria: Hahaha ääh :D jag har faktiskt väldigt lätt för att bli brun så behöver inte sola mycket faktiskt (vilket är super bra!) haha :)
synd att du inte kom i helgen btw!!

2008-04-08 @ 18:58:21
Postat av: Emelie

Jag vill också vara brun som dig. Haha. Fusk att du har så nära till solariet!! :)

2008-04-08 @ 19:33:47
URL: http://eemeliee.blogg.se
Postat av: angelique

Emelie: haha ääsch! men det är en liten nackdel också. det kostar! uscha :)

2008-04-09 @ 10:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback