göteborg nästa!

Kom hem för 30 minuter sedan efter att ha, jobbat (sollentuna stinsen), hem byta skor, iväg till skärholmen möta upp dom andra från jobbet och sedan iväg på middag. Super mysigt på St Eriksplan, Xoko hette det. =) Typ bara desserter. Men super gott! Kommer uppdatera med bilder men sitter inte vid min egna dator nu ens så det blir när jag är hemma från bästaste Götet!
Sååå nu ska jag packa ner det sista, ta mig mot sängen och få en underbar skönhetssömn. Nåja, det jag kommer kunna sova. =) Ska bli så jääävla roligt!
Så Göteborg, nu är det inte lugn och ro längre för nu kommer jag och Jessica. Håkan Hellström, vilken kille. Aah. =) Det är kärlek.
Ska träffa vännen Linus där nere, hämtar oss på stationen och sedan vidare för att se något som hette Eriksberg (?) Glass, bolaget och se hans söta Iller. Jessica vet inget ännu men får veta det imorgon. =) Kul att träffa honom igen så himla länge sedan nu! Har dock inte fått tag i Sofie ännu heller. Nåja kanske ordnar sig. Nathalie skulle jobba hela helgen så det var ju skit på ren svenska. Haha.
Men jävlar va roligt det kommer bli! Ser veerkligen fram emot det här. =)

image651  image652  image653

Snart är vi där. Och som jag har längtat. Imorgon smäller det. Hej Göteborg!

Känner en viss stress, måste sova, packa klart och jaa allt sådant. Så det får bli info när jag är tillbaka i stan helt enkelt. =)

natten vi kysste all skit vi gått igenom här ajö...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback