fortfarande inte frisk.

Förstår bara inte att det aldrig går över..? Fick tillbaka feber igår och är inte det minsta mindre förkyld. Och det enda jag har gjort är att ta det lugnt och bara bli frisk. Men det verkar inte hjälpa. Jag har varit sjuk i över en vecka nu borde det inte ge med sig liiite åtminstone? Det hade då jag trott. Men jag vägrar vara hemma från jobbet något mer, har inte riktigt råd med det.
Och jag har tröttnat på att bara gå hemma och vara sjuk. Men ikväll är det studentskiva. Vet inte vems, vart det är eller nånting vet bara ATT jag ska. Haha. Herregud vilket kaos. Blir inte långvarigt som tur är, jobbar ju faktiskt imorgon men jag börjar iallafall kl 10 dom andra börjar 7. Mohaha. Så slutar jag kl 18 också. As skönt!
Mer idag då, tänkte gå en längre promenad idag än vad jag gjorde igår iallafall och efter det om jag fortfarande har orken, tvätta min otroligt smutsiga bil.
Sedan var det väl inte så mycket mer va. Det är inte ens lost ikväll, vad ska man då ta sig till? Tur att jag ska på studentskiva idag då. Känns ändå skumt att inte ens veta vad det är för klass eller skola överhuvudtaget. Kan tänka mig att det är sjödal eller huddinge, bara vilda gissningar.
Nää om man ska ta på sig, ut-och-knalla-kläder. Super skönt med bra väder. Ska nog sätta mig ute och läsa lite Håkan Hellström efteråt. =) Gud va jag älskar den mannen!

Det är inte långt till fredag nu. Och då ska jag ha bestämt mig. Fy fan va tankarna flyger runt i huvudet. Om jag var förvirrad förut så är det här nog det värsta. Jag ska bestämma min närmaste framtid om två dagar..

du säger att du är stark, att du vart igenom det här förut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback