en dag på cosmonova.

Japp rubriken säger väl ändå en hel del? Upp och hem imorse för att göra sig i ordning och sedan ta bussen med mamma ner mot tumba för att åka mot stan. Träffade min barndomskompis Malin på bussen och hon blev i helt extas över att vi skulle till cosmonova och aldrig varit där. Haha. Sorry då!
Det har bara varit sådana reaktioner när man sagt att man aldrig upplevt det. Nåja nu har jag det.
I Flemingsberg kliver iallafall Ack-kvack på efter att ha varit hos sjukgymnasten. Vi pratar på som vanligt om allt och väl inne i stan har vi en timme på oss innan vi bör ge oss av, och då är det ju bäst att gå i affärer. Haha. Så vi gick runt och kikade lite hittade ett par as coola shorts på HM som jag vill ha, men det får vänta.
Väl där iallafall så var det bara att köpa biljetter och kliva på. Det var bra poppis det där stället måste jag säga. Haha. Vi såg iallafall Deep Sea till pappas stora hat. Haha. Han älskar ju allt som har med vatten att göra och ville inget hellre än att följa med. Drömde i och för sig inatt att han lyckades få ledigt och följa med. Men iallafall så var det inga problem att komma in och få plats. Ganska bra platser dessutom.
Gillade faktiskt det. Det var coolt och man kom verkligen med i det. Haha. Så jag och Ack-kvack var båda nöjda och NU har vi upplevt det. Så det kan man göra fler gånger helt klart.
Och det är bara Fetto Robin som tyckte att det var "mupp-stämplat" så jag tycker han ska dra något gammalt över sig, för det var faktiskt inte alls många små barn där. HA!
Efter det iallafall var vi ju såklart hungriga, då fick det bli Pizza Hut och lunchbuffé. =) Muums!
Så tack Akhila för en bra dag! Nu är det bara att vila sig till träning och möte ikväll. Som lär vara klart inatt nångång..

somliga säger sånt, somliga säger att det borde vart dom...


Kommentarer
Postat av: Sarah

Tråkigt att Bernt-Olav tar sin kappsäck ut till dom sju haven! Han har ju vart som en pappa för oss alla!
Hoppas du hann packa klart nu så du slipper bry dej om det imorgon! Vi höres imorgon när ja är klar!

2008-04-10 @ 22:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback