cosmonova imorgon.

Haha. Jaa jag och Ack-kvack ville ju som jag tidigare berättat göra något annat och då blev det Cosmonova. Så imorgon ska vi dit och se deep sea kl 13. Ska bli jätte kul faktiskt. Haha. Säkert vi och alla småttingar men men sådant händer. Man kan ju inte vara stockholmare och INTE varit där? Nä så då blir det så. =)
Beställt grejer från HM också, eller jaa ett linne och en tjocktröja. Efter mycket om och men fick jag ringa dit istället för att köra på internet. Jävla skit sida att handla från. Fan. Var riktigt sur av olika anledningar när jag skulle till träningen. Men skönt att man kunde snacka av sig lite med Sarah. I need you. Men det är alltid bra att ha en vän. Tyckte väl mest synd om henne som fick höra all skit. Haha. Men jag mådde bättre efteråt.
Var sjukt sur innan jag åkte och pratade med Fetto Robin på msn och jag tyckte väldigt synd om honom också som fick sig en dänga. Han sa ungefär något i stil med "Jag är glad att det är en dator mellan oss" Och jag höll verkligen med kan jag säga. Han vet hur jag är när jag inte är på mitt Ange-humör eller vad man ska kalla det. Så synd var det om honom också.
Fast eftersom det är bättre nu så blir det nog bra resten av kvällen. =) Eller jag VET att det blir bättre. Nä nu är det snart middag och bäst jag drar.

Håkan Hellström, nu börjar det dra ihop sig. Ska bli roligt och tur att Jessica tänkte som jag med kläder. Haha. Fan va roligt det ska bli!

allt är bra, men jag går ändå runt i nån jävla dagdröm...

Kommentarer
Postat av: Cissi

Har du inte varit på cosmonova? :P
Det brukar vara vuxna där, det är lite häftigt tycker jag..speciellt om man bestömmer sig för o verkligen glida med o låtsas att man är där :P

Postat av: angelique

Cissi: haha nej jag hade aldrig varit där tidigare, och inte acke heller :P men det var jätte häftigt faktiskt!

2008-04-10 @ 16:15:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback