trist väder.

Men jag som alltid försöker se allting positivt får ju lov att säga att det är tur iallafall att det inte regnar. =) Inte för att jag just för tillfället ska vistas ute men senare ikväll ska jag, intervaller just like yesterday. Så jag håller tummarna att vädret är och förblir som det är just nu.
Man känner sig så sjukt bra när man har tränat, och speciellt intervaller, inte min starka sida vill jag lova. Haha. Men det går framåt (det får man ju verkligen hoppas...) men det känns som att det faktiskt ger något. Och det är faktiskt sällan jag brukar känna att jag blivit bättre just genom träning. Så det är ju bra, hoppas att det fortsätter i samma riktning bara.
Idag har jag haft världens chill dag. Gah så skönt det har varit. Jag har lärt mig mer och mer att ligga kvar i sängen utan stress, vilket är en stor bedrift av mig faktiskt. Jag sov i och för sig lika illa inatt som alla andra nätter denna vecka. Därför var det skönt också att kunna ligga kvar, så jag kollade på sista dvdn av Rena Rama Rolf och åt frukost i mitt rum. Det händer inte heller ofta. Jag vet inte vad det är med mig men jag har nog börjat spänna av, lite iallafall. Jag känner ju fortfarande stress, nästan hela tiden fast jag inte gör nånting. Och jag tror att det är just därför jag känner stress. Nåja. Jag har faktiskt gjort nytta idag också och inte bara slappat gärnet.
Städade hela undervåningen i form av att dammsuga och fixa med disken. Detta mycket tack vare att mamma måste förmodligen jobba över idag så hon kommer inte hinna göra allt sådant så lika bra man gör henne glad när hon kommer hem och det är städat. =) Känner mig lite duktig. Städade mitt rum också förvisso men det är sak samma.
Kommer också få laga middag själv innan träning eftersom hon inte hinner hem innan. Hittade lite kycklingfileér i frysen igår som ingen nämnt och det är ju en perfekt middag med ris och sallad. Mums =)
Så får vi se hur allt artar sig idag på träningen, det var en bättre träning igår faktiskt, dock måste ju passarna sitta tills söndag, annars är vi ganska rökta. Men om allt bara blir bättre och bättre för varje dag så lär det sitta perfekt på söndag, inte sant?
Har glömt att nämna att vi fått upp dom nya korten som togs typ förra veckan va? Ingen lagbild uppe ännu dock eftersom ingen är tagen men dom enskilda är det.



Det blev lite bättre än förra året, dock kunde det blivit bättre. Haha. Men jag är sällan nöjd med bilder så vad säger man.

Så får vi även se hur min sömn blir inatt, ska nog sova med mamma inatt och se hur det går, vattensäng och allt =) Nu när pappa är borta är det väl bäst att passa på. Mamma föreslog att jag skulle sova där redan igår men tänkte ge det en natt till, men icke. Så inatt blir det nog till att sova där och försöka få lite sömn efter kl 4. Och det slår aldrig fel.

hurry up let´s go...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback