snart helg, håll ut.

Typ så känns det verkligen nu. Har varit en dag före hela veckan typ så när matchen var över så trodde jag helt klart att det var torsdag och det var sista dagen med träning/match, men nix finns en morgondag också. Shit. Jaja jag får bita i det sura äpplet och kämpa, för sedan är det helg!
Vi vann matchen med 21-19, som egentligen kanske borde varit mer eftersom vi ledde i stortsett med 5 bollar hela tiden. Coach tyckte det såg stabilt ut och var nöjd. Skönt.
Kände mig inte helt hundra idag, det ömmar både här och där, lagom svimfärdig också med tanke på att man har den där otroligt underbara veckan just nu, man mår ju så himla tipp topp då, ehm NEJ. Det hjälpte inte med att ta panodil innan heller. Men sprang gjorde jag iallafall och lyckades peta in ett mål iallafall. Grattis på mig. Mer än så finns väl inte att säga. Det var en ganska rolig match trots allt.
Så imorgon får vi väl hoppas att jag kommer ur sängen överhuvudtaget, tror dock inte det efter allt. För just nu känns det som värre än värst, man är mör i heeela kroppen. Men det finns en gud trots allt, ingen löpning eller fys nästa vecka! Vilken lycka! =)
Jag har även bestämt mig för att bara jobba fredag och måndag på rica, jag måste få ha min helg, iallafall känns det så nu. Men vi får se hur det blir i slutändan, det är ju inte många timmar av mitt liv.
Nää nu struntar jag i det här och gör mig ett försök till att lägga mig i sängen för att lyckas komma upp imorgon, önska mig lycka till vetja för det behövs!

luften bor i mina steg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback