mys lördag.

Helt klart. Har en bra känsla i magen. Fått sova ut och det kändes ju perfekt, låg i och för sig kvar i sängen och såg första filmen av Rena Rama Rolf, har nu 4 dvder med massa avsnitt. Så roligt! Haha. Åt frukost samtidigt som jag glodde på det också.
Riktig skön morgon, plus att ingen hade klivit upp heller. Jag som alltid stressar med allt känner mig ganska lugn, måste borsta tänderna, duscha, sminka mig, välja kläder och plocka grejer som jag ska ha med mig till ikväll. På två timmar och ändå är jag inte stressad, än. Haha. Det kommer det kommer. Annars när jag vaknar på morgonen brukar jag direkt gå upp, äta frukost, borsta tänderna, klä på mig och sminka mig så jag har allt det gjort trots att jag inte har några planer. Helt sjukt, varför inte låta sig nångång bara dra ut på tiden? Jag vet faktiskt inte, jag är sådan. Stressar jämt. Inte hälsosamt nånstans men vad gör man.
Hade väl tänkt att ta en promenad också, men hinner jag det? Njaa. Kanske får vänta, men det är så fint väder så det skulle vara perfekt egentligen. Får se hur jag hinner med allt.
Tänkte nog ta med mig kameran ikväll också, länge sedan jag tog kort samt hade något att fota. Är bra med taggad tills ikväll också. Haha. Får se vad det leder till, vägrar göra om bal-kvällen iallafall. Haha. Usch usch usch. Nää jag håller mig nog jävligt passiv faktiskt.
Så ikväll blir mammilu och bruur ensamma hemma. Och mor min får i uppdrag att återigen spela in Svensson svensson. Yeah! Good shit. =)
Något annat som är good shit är Facebook. Nu när man kommit in i det så är det grymt! Har hittat massor av folk man inte pratat med på tusen år, super roligt! =) Hänger nästan jämt på facebook numera. Thats my new me. Eller något.

Dagens i-landsproblem, outfits. Jag vet aldrig vad jag ska ha på mig, näst intill aldrig iallafall. Jag köper nytt, köper nytt och har en fylld garderob men vet ändå aldrig hur jag ska klä mig. Är inte det ganska lustigt? Och jag är inte ensam om problemet, helt klart inte. Pinsamt tycker jag. Men jag ska väl ta och prova mig fram till olika outfits och se hur det går.

Undrar om jag ska sluta läsa böcker eller titta på konstiga program, hade återigen mycket konstiga drömmar inatt, och fast jag vaknade så fortsatte dom och det som var värst var att dom var sjukt verkliga så när jag vaknade trodde jag att allt inträffat. Ingen vidare bra eller skön känsla! Tycker synd om dom i drömmen.

i think about you day and night...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback