tror det börjar lossna nu.

Äntligen säger jag bara. Trodde att jag aldrig skulle hänga med i svängarna men nu känner jag att det går bättre.
Hade körlektion idag nämligen och fick köra mitt i södertälje centrum, och där var det bra rörigt. Shit. Trodde aldrig jag skulle komma därifrån levande. Och det var inte pga att dom andra körde dåligt vill jag tillägga. Jag har inte kört med så mycket gator, folk, bilar, övergångsställen och skyltar tidigare så det var inte så lätt att hänga med. Men det gick faktiskt överförväntan och det tyckte Classe min lärare också, han var imponerad. Tack tack, jag med. Haha. =) Så jag tror det börjar lossna nu bara jag själv låter mig våga mer och tro på mig själv så går det vägen.
Och inget slog fel heller när himlen var klarblå och strålande sol heller. Och varmt. Mmmh så mysig höstdag! =) Blev så himla glad när jag såg det, dock var jag för bekväm att gå ner till tumba när jag skulle till körskolan så jag tog bussen men gick hem istället. =) Har ju faktiskt värken kvar idag, dock inte lika mycket så det är skönt. =)
När jag kom från Södertälje så mötte jag upp mamma för att luncha med henne, kinamat blev det idag. Himlarns gott med buffé faktiskt. Haha. Tjockis man är egentligen! (Men jag gick ju faktiskt hem sedan..)
Alltid trevligt att luncha med mammilu tycker jag, pratar om allt mellan himmel och jord som man inte hinner annars.
När hon var tvungen att gå så var det bara att stoppa Ipoden i öronen och börja traska. Väl här hemma har jag inte gjort ett skvatt. Satte mig här vid datorn på en gång och glodde runt lite, ska snart vila magen lite mer och glo på tv  för att ladda maximalt inför träningen som inleds med intervaller.
Pappilu kom just hem också kanske ska prata lite med honom också innan man blir asocial igen.

Roligaste synen idag från tåget, såg en kille med en barnvagn (jaha det är ju inget märkvärdigt, nää exakt) men han hade på sig träningskläder och joggade samtidigt som han var ut med ungen. Och bara det tyckte jag såg lite komiskt ut att kompensera att vara ute med barnet och träna samtidigt, smart smart. Men det som var höjdpunkten var när han sprang där drog han upp en flaska med coca cola och började dricka. Haha. Hur tänkte han nu?
Jaja, plus minus noll som jag snackade om igår, han tänkte nog så.

jag ger upp, jag orkar inte bli besviken...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback