shopping piggar upp.

Men det helar inte. Redan igår kände jag att jag började må halv kasst och idag har det bara blivit värre. Har haft en jobbig huvudvärk hela dagen och tabletter har inte hjälpt. Faktiskt har jag klarat mig fint utan huvudvärk mycket länge nu så jag bör nog inte klaga utan mer se det som att det var dags nu. Men förmodligen börjar jag väl bli sjuk, men jag varken vill, kan eller hinner inte med det just nu.
Hatar att känna mig hängig och ha huvudvärk med mera. Det blir ju inte bättre av att gårdagen var pain på träningen för att benhinnorna börjar säga emot och det är inte bättre idag. Men med lite värme blir det nog bättre, får hoppas att det löser sig efter långlöpningen. I annat fall ligger jag risigt till och då kan jag defenetivt glömma matcherna i helgen. Så bäst man tränar och kör hårt så man får spela, men det kanske man inte får iallafall men chansen är ju större om man tränar.
Har varit duktig idag också, hjälpte Enberg nere i centrum att sälja lotter, knappar och rosaband till bröstcancerfonden. Var egentligen påväg hem men hans mor tyckte jag kunde stå där och hjälpa till så då gjorde jag det. Haha. Duktiga jag. Men fick iallafall bror min, Elli, Michelle och Ack-kvack att köpa lotter och band. Haha. Ska nog ner själv imorgon och köpa band eftersom jag inte hade pengar idag. =) Måste ju stödja.
Tack Ack-kvack också för att du orkade köra idag, åkte och handlade en höstjacka eftersom jag var tvungen att skicka tillbaka min jag beställt, men den här var både billigare och bättre så jag är nöjd som tusan =) Så lite piggade det upp just nu hur jag känner.
Hade körlektion idag också, det gick också bra faktiskt. Känns som att det går framåt iallafall, körkort så småningom kanske?
Så var det bara träning + möte kvar på denna dag, hoppas det går bra bara. Kommer komma hem och dö sedan är lagom trött redan nu vad lär jag inte vara efter 22.30 ikväll sedan? Haha. Joo, död.

Läskigt att horoskopen stämde även idag, dock läste jag bara metros och citys men det räckte. Jag hoppas och tror att jag har koll på läget och vet hur det ska tas. Men i annat fall får jag helt enkelt köra bara och hoppas att det håller i längden. Självklart med vissa eftertankar annars så är man ju dum. Men just nu känns det bra och hoppas det bara fortsätter så.

det här är slutet på resan och början på en ny...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback