segt, men snart så.

Japp =) Jag har fortfarande väldigt ont i huvudet, vill verkligen inte släppa. Varför? Det är jobbigt att ha ont i huvudet och jag har inte haft det på länge men nu så är det väl en sådan där 5 dagars variant jag kan få ibland.
Men träning blir det idag iallafall.
Jobbade idag också 10-14, dock inga gäster alls på konferensen men massa annat att göra. Imorgon blir också lugn, men måste ändå börja kl 7. Det är inte direkt så populärt om man frågar mig. Blä. Och bergis jobbar jag till kl 16. Fast det är lugnt så är det jobbigt. Hoppas jag får sluta lite tidigare iallafall. Vore toppen, kanske man hann sova lite innan träningen imorgon.
Åkte med Ack-kvack till kungens kurva och skärholmen idag för att hon skulle köpa en höstjacka. Så hon hämtade mig vid Älvsjö eftersom vi slutade samtidigt. Hon hittade en jätte fin svart som passade henne. =)
Ska nog jobba från nu och tills lördag, ett par timmar dock bara på lördag men bättre än inget, men bara kanske. Och hela nästa vecka. Skönt att man får in lite så man kan slösa lite. Haha.
Bara 3 dagar nu. Finally. Snart så. =)
Såg föresten att dom spelat in FlyNordic reklamen på Rica Talk Hotell, just på konferens avdelningen! Haha. Lite komiskt!
Och på tal om reklam så är reklamen precis slut och Dawson´s creek börjat. Så jaa no more. Skriver kanske efter träningen och bonde söker fru! Haha.

what would i do without you...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback