mysig lördag.

Jag och mor min har motionerat idag. Haha. Stackarn hon var inte lika nöjd över det som jag tror jag. Efter att Stina, hennes lillebror och Björn var över hit och hämtade en stereo tills ikväll så gick jag och mamma ner till centrum för olika ärenden. Och jag hittade såå fina stövlar alltså. Gah. Vill ha. Mammas kommentar var "men behöver du verkligen ett par till?" mitt svar blev "jag behöver väl alltid nya skor?" Precis. Men jag köpte dom inte. Kanske bäst det ändå. Men jag vill. =) Får se om jag köper dom eller ej.
Köpte rosabandet lotter av Enbergs mor också. Så nu har vi lagt pengar till något bra också. Mamma gjorde en arlaorder och sedan gick vi hem. Skönt att inte ta bussen faktiskt. Behöver röra på mig känner jag.
Och så sjukt fint och mysigt väder att gå i också, lite små kyligt dock men det var skönt ändå.
Så nu är det bara min huvudvärk jag tampas med. Varför släpper det aldrig?
Men jag ska ta treo lägga mig i min säng och börja om med att kolla Sex and the city, för igår somnade jag ganska omgående vill jag lova. =) Men det blir inte så länge som jag hinner kolla för kl 18 ska vi vara i kvarterslokalen i Segersjö för lagfest.
Och innan det ska jag ha: vilat, duschat, sminkat mig, bestämt outfit, fixa håret, klä på mig och lämna grejer hos sarah. Kommer nog aldrig hinna tror jag. Blä.
Men stress är ju min vardag så varför inte fortsätta?
Så får vi väl se hur denna eftermiddag och kväll/natt urartar sig.

du var sötare än dom, men jag slängde bort det igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback