lugn måndag.

Gick upp i ottan kändes det som och åkte iväg till körlektionen, det gick bra och nästa gång (torsdag) är det fickparkering som står på schemat. Shit. Det lär inte bli en lätt match känns det som. Fast jag vet ju inte förens jag har testat =) Så det är roligt att det går framåt någonstans.
Sedan tog jag mig en välförtjänt promenad hem, det var skönt dock ingen sol men man kan inte begära allt. Så när jag kom hem tog jag tag i disken som stog och bara log åt mig, mor min fick migrän imorse så hon har legat hemma och mått skit. Iprincip sovit hela dagen. Usch. Så jag gjorde en insats.
Efter att ha tagit itu med disken så var det sex and the city. Gah så bra det är. Jag var så trött i och för sig att jag somnade. Hehe. Men jag missade bara ett avsnitt så det är ju bara att titta om. Och det var så länge sedan jag kunde sova lite innan träningen, så jag tror jag behövde det. Har ju jobb imorgon börjar kl 7.30 så jag behöver verkligen vara utvilad. Samt sen träning imorgon.
Men idag är det tidig träning och det är toppen. Så man är liksom hemma absolut senast kl 19.30 är inte det guld så säg? Det tycker jag faktiskt.
Känner mig lite smått dålig, missade många avsnitt av Dawsons creek förra veckan och missar även idag. Buhu. Men imorgon ska jag allt hinna se det.
Men nu måste jag iväg på träning och allt sådant tjafs så bäst jag kilar.
Vi alla bär en viss sorg inom oss, ibland till och med omedvetet.

when i was with you i never took it seriously...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback