inte lätt när det är svårt.

Men det är lätt när det går. Vilket också är helt sant. Ganska logiskt faktiskt. Det där är ett uttryck jag använder ofta faktiskt, vet inte varför men det bara har satt sig i hjärnan liksom.
Kom på en sak att igår när jag var påväg till körskolan i södertälje så kom det på en hel klass med små barn, kan det vara 6 års, dagis eller 1 klass vad vet jag, något i den stilen men små var dom. Och det var så kul för om man lyssnar på barn när dom pratar är dom inte allt för dumma. Vi började närma oss Tumba centrum och då blev det liv i luckan vill jag lova. "Titta här åker vi ju alltid när vi ska till karaten!", så en liten kille till den andra och sedan var det väl ca 3 st till som sa samma sak. Och när vi åkte förbi själva centrumet blev många barn lyriska och bara skrek "Men här är ju tumba centrum! Visst är det?"
Tur att dom kände igen sig iallafall. Men ibland är jag glad att jag har min älskade Ipod helt enkelt.
Idag så har jag varit iväg till Sarahs jobb en sväng och gjorde henne sällskap under hennes lunch samt solade, så skönt! Och alltid kul med lite sällskap. Haha. Men vart tog promenaderna vägen?
Jag har också varit duktig och gått både till och från centrum när jag skulle ta tåget till tullinge och sedan hem. Kändes bra faktiskt. =) Skönt att röra lite på sig nu när man bara går hemma.
Men varför är det alltid så att när man t ex tagit sig en bra promenad osv så tycker man "Guud så duktig jag varit så nu kan jag äta en glass/godis/läsk eller något sådant"? Tycker det är rätt ofta så med mig att man känner att nu kan man unna sig något för att man redan gått bort allt det där egentligen. Fast det är ju inte så, då blir det ju plus minus noll. Jag brukar iallafall kunna hålla mig ifrån frestelserna, men inte alla gånger dock.
Måste skärpa mig.
Och när jag åt frukost så ringde Martina från Rica (bättre läge kunde det inte vara!) och undrade om jag kunde jobba nästa vecka och även veckan därpå för då hade hon semester. Och visst klart jag kan =) Pengarna sinar och jag behöver det mer och mer verkligen. Så det var ingen tvekan om saken, klart jag ställer upp.
Skönt att jobba lite och göra någon nytta, just nu känner jag mig överflödig överallt bara. Tar bara plats.
Då får man iallafall tiden att gå samtidigt som man tjänar en slant.
Nää om jag ska gå och läsa lite grann så man får tiden att gå och sedan iväg på träning och göra sig lite mer nyttig för dagen.

Hittade två bilder från personalfesten med Rica Talk i somras på hmm någons facebook, tror det var Freidas (en som jag jobbar med i konferensen) Haha men roligt var det. Så tänkte dela med mig av dom. =)

image450

I väntan på att gå in på grönan och köra fem kamp. (Jag högst upp till vänster, Freida till höger om mig)

image451

HAHA! Min grupp "Walkie talkies" här gör vi våran ramsa och dans till. Vi vann på den vill jag bara tillägga.

går och drömmer om dig ibland...

Kommentarer
Postat av: Jessica

Det heter faktiskt "Det är inte lätt när det är svårt, men det är skönt när det går"
så de så
:-)

Postat av: angelique

haha, den går ju den med! :P har dock inte hört den, bara denna. men helt klart en variant :D haha

2007-10-03 @ 21:43:28
Postat av: Ulrika

Men .. vafan ;D .. inte lätt att veta ;S sprayvattenet var kul iaf :D HAHA ;D

2007-10-03 @ 22:15:07
URL: http://www.HittaPunktSeDen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback