Grattis Havanna!

På din stora dag som är idag, eller som nästan är slut. Men iallafall. Hoppas du blev glad över presenterna =) Jag tänkte till lite faktiskt, haha. Men det blev ganska orginellt, det är ju som tidigare nämt idag "ingen speciellt ålder att fylla" (nämner inga namn..) Nåja, man kan ju tyvärr inte hoppa över mellan åren och bara fylla roligt. Haha. Oj aa men så är det. Alltid kul att fylla år. =)
Snart gör jag det också, mammilu pratade redan i helgen om att vi måste börja planera "min 20års fest" jaså? Sedan när har vi sagt att det ska bli en sådan? Haha. Kul, så söt hon är. Men det lär nog bli en tillställning då iallafall.
Idag var en skön dag, med mycket omtumlande saker att nu lägga sig och fundera på. Hatar att gå och lägga mig och ska försöka sova när man har mycket att tänka på, och nu är det nog så mycket att det nästintill inte kommer gå att sova alls inatt. Can´t take this anymore. Och jag som ska jobba imorgon och allt, börjar kl 7.30 det är inte mänskligt hur tidigt det är. Usch, hatar det. Vad mycket hat det blev mitt i allt. Inge bra.
Men som jag sa till Fetto Robin idag "jag är på sådant där hösthumör idag" Då är man inte grinig, arg eller sur, utan man är bara lite off som person, lite down liksom. (Det är det sista jag behöver just nu.)
Gillar inte alls den här känslan jag har just nu, magkänsla är det bästa och jag går ofta efter det. Och nu har jag ingen bra magkänsla alls. Vart ska jag ta vägen? Allt är bara så upp och ner just nu.
Till på köpet tror jag att febern börjar smyga sig på mig, och jag har verkligen ingen tid, ork eller lust med något sådant just nu.
Så bäst jag tar min huvudvärk och mina tankar och lägger mig, knappast sover men ska göra ett gott försök för jag måste verkligen det. Får inte gå ner mig nu.

image475

Happy Birhtday Havanna! Big heart.

the world will never ever be the same...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback