god natt.

Har blivit en riktig pensionär känns det som, går och lägger mig tidigt trots att det man gjort under dagen är att ha tränat. Suck, vart är världen påväg? Dagens ungdom alltså. Haha, skämt och sido. Jag SKA göra något med mitt liv, snart.
Men det är snart förändringar påväg, snart så otroligt snart, nästan bara en månad. =) Men något händer redan om några dagar och det ger framgångar i mitt liv helt klart, if i can do it, hope i make it. Så att säga. Men allt kommer att publiceras här om och när det ordnas såklart. Men jag tänker inte ropa hej förens det är klart.
Träningen gick bättre än igår, gjorde inte alls lika ont idag, så himla skööönt! Livet kan gå vidare ändå. Haha. Och så får man se om det blir 3 av 3 matcher i helgen, puh. Iallafall 1 blir det =) Skönt att det bara är hemma matcher iallafall. Alltid fördel med det.
Så är det middag imorgon också, dock ingen utgång för min del med tanke på matcherna. Sådan otrolig otur att det är inte är nästa helg då det ser ljusare ut för min del. Men man kan ju inte ha tur jämt, eller aa varför någon gång? Verkar ju jobbigt. Nåja jag kan vara med på middagen för att kunna fira Emilia lite och det är ju bättre än inget vill jag säga =) Kommer bli jätte trevligt faktiskt, har nästan klurat ut en outfit redan nu också, haha och hur ofta händer det!?
Jag har för mycket fritid...
Men nästa vecka är det arbete för min del, och veckan därpå också, pengar pengar pengar. Allt handlar om pengar, vad man än gör numera så man klarar sig ingen vart på 35 kr på kontot tydligen. Jag klarar mig inte med det lilla iallafall. Hatar pengar, men det gör en också så lycklig. Den som säger annat måste vara sjuk i huvudet eller något.
Men va fort veckorna går ändå, det är redan helg och det kändes som att det var igår som det var söndag. Skit skumt det där. Men ibland är det bra att tiden går fort, typ nu =) Det skadar inte alls, det får gärna gå fort. Det är så mycket man längtar till =) Men vips så har man även passerat det, lika mycket man längtat så är det över.
Jag kommer inte vara annat än nöjd och glad sedan så, ge mig!

här blir man ensam med tusen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback