fredag, fri-day.

Som jag längtat, toklängtat helt enkelt. Men ääntligen helg. Jag ska njuta varje sekund för nästa vecka blir inte att leka med. Puh.
Idag har jag varit, människa, neandertalare, mohammed och arg. På jobbet alltså. Dock dom tre första sa Havanna att jag var. Haha. Havanna alltså... Nåja, inte många som förstår bara jag just nu. Arg var jag defenetivt efter ett par timmar. Började kl 7,30 (sovmorgon!) och Martina trillar in vid tio i 8 såklart. Jaja. Dagen flyter på och allt sådant, fast inget att göra iprincip. Skit segt och huvudvärken består. Jag frågade innan lunch hur länge hon trodde jag skulle jobba och fick som svar "Jaa om du stannar till halv 2 så är det ju bra" Perfekt tänkte ju jag och började genast få alla bitar att falla på plats. Hade många planer efter att jag slutat, tullinge och sola, hem följa med bror och pappa till skärholmen, hem, duscha och äta, sedan städa om jag hann för att invänta Fetto & co. Kan ju säga att allt det där sprack som en såpbubbla mot marken.
Kl 15.00 ledsnar jag och undrar när jag ska få gå hem. Och får då som svar "Oj, förlåt jag glömde helt bort." Joo tjena, själva grejen är den att nu hade jag ju tagit fram allt fika och gjort iordning skyltarna för nästa vecka och veckan därpå, samt skrivit schema för nästa vecka OCH veckan därpå. Så jaa vad behövde hon nu göra? Absolut ingenting, som vanligt. Sitta där vid datorn och vara glad för att få åka till Italien imorgon. Suck. Jag var upprörd.
Skyndade mig till tåget och hann faktiskt med det som gick 6 över. Väl i Tullinge för att sola var jag lugnare men huvudvärken gjorde sig påmind.
Enda stället jag faktiskt kan varva ner är i solariet, skit skumt men då vet jag att jag inte kan gå nånstans utan måste lugna ner tre hekto och slappnar av. Så det var UNDERBARA 20 min och SÅ behövliga för dagen/kvällen. När jag kom ut därifrån var jag inte arg längre. Skönt =) Gick och pratade en sväng med Havanna också som jobbar där i Tullinge. Planerade lite för kvällen och jag pratade om min dag. Haha. Stackarn.
Sedan var det bara att missa tåget till tumba och vänta i 20 min till, mötte upp pappa och handlade mat. Tacos! Mums =)
Blev ingen skärholmen heller, bror hade farit till stora staden istället, så jaa. Det var i "lugn och ro" jag kunde se sista 20 min på Dawsons creek (som för övrigt är spännande som tusan nu) Och ska väl ta och plocka undan lite orkar inte städa, kan jag göra EFTER dom varit här (för då lär det behövas) Haha. Så bör väl duscha nu och göra mig iordning. =)
Men imorgon, sköna lördag och jag ska sova. Haha struntar i om du Fetto ska upp och iväg för jag tänker sova. Muahaha. Elakt va? Nää, bra gjort. (Gärna med lite finsk dialekt när man säger det också..) Haha.
Så snart lär väl John, Cissi och Fetto Robin dyka upp antar jag. Havanna dyker upp sedan så småningom.

image462

back in the days...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback