då var även denna helg slut.

Inte helt men väldigt snart. Matchen idag gick väldigt bra vi vann med 43-21. Kan man säga mer? Nää tror inte det. Imorgon slipper vi träningen också, någon typ av löpning bör läggas in iallafall. Men nya tag på tisdag.
Imorgon så har jag alltså bara körskolan att tänka på, så himla skönt! Jag ska njuta till max! Inte varje vardag man får tid över, men imorgon så =) Bio någon?
Så nu ikväll ska jag glo på Hammarby-Kiel som lirar champions league och så ska jag även träffa Jimmy en sväng. Men jag har ju all tid i världen nu så det är lugnt jag hinner. =) Ska nog gå en promenad med Sarah senare också. Kan även det behövas. Vi båda behöver nog prata av oss lite.
Det är skönt ibland att bara vara, inte säga något och sitta där. Sällan jag klarar av det men nu går det ganska bra faktiskt. Men ibland undrar man över vissa saker, men det är också vid många tillfällen det inte ens är lönt att ifrågasätta tänket. Eller? Det har inte gått bra förut så varför ska det göra det nu. Jag ger upp den punkten faktiskt.
Det är rätt mycket just nu känns det som, lite rörigt eller så är det kanske så att jag gör det mer rörigt än vad det egentligen är. Det är nog min teori faktiskt. Har många tankar i huvudet just nu, och dom har lätt för att blandas. Typiskt mig.
Nåja, ny vecka, nya tag och nya utmaningar. Helt klart nya utmaningar. Jag ska greja det så är det bara och jag har gett mig fan på det också. Så länge man har viljan så kommer man långt har jag lärt mig, så det ska nog gå bra. Funkar det verkligen med allt? Jag ska allt prova.
Snart mat och sedan var denna helg över.
Kul fick just några mupp bilder från Fetto Robin, hans mor var ju rena paparazzi när jag var där efter att han fyllt år. Haha. Tur att det inte var bästa kvalitén.

image461

Me and Fetto. Djup diskussion antar jag? Haha

dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas...

Kommentarer
Postat av: Clemente

Nice, lycka till :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback